Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz mi zacli kvest kytky. Chtel jsem je dnes dat ven, a vsiml jsem si, ze kvetou. Byly evidentne v mistnosti, kde nebylo dost svetla. Nevedel jsem to.
Nestalo se vam to nekomu? Ma cenu je jeste davat ven, prepnou se jeste? Nebo bude lepsi koupit novy rizky?
Hele koukal jsem na vlakno od zahradnika Vemenex a ten pise, ze je planuje venku zatemnovat a navodit kvet drive, aby meli kytky ''lepsi'' svetlo na kvet (letni mesice a ne podzim). Tedy asi zadny problem, ze uz kvetou...
Původní příspěvek od Idodo79 Myslím že Kirovecz již po necelým měsíci ví výsledek.
Jasně, že se přeply. A dopadlo to výborně, jsou luxusně rozvětvený a vejška bude ve výsledku taky ok, bál jsem se aby se nezastavily na moc dlouho a neměl jsem pak moc malý kytky, ale vyšlo to dobře.