Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chci se zeptat, jestli se dají moje rostliny dát už ven do skleníku, nebo ještě při této výšce počkat? pro hnojení používám BIOBIZZ- FISHMIX, odrůda je SKUNK
Čau, za 1. Nezakládej dvě totožná témata!! Za 2. bez fotky ti nikdo nic neřekne, za 3. na výšce nezáleží ( pokud to tedy není rostlinka se sotva vylezlýma děložníma lístkama)
chci se zeptat, jestli se dají moje rostliny dát už ven do skleníku, nebo ještě při této výšce počkat? pro hnojení používám BIOBIZZ- FISHMIX, odrůda je SKUNK
Ahoj na co fotky ? xD pokud máš skleník vvysoký aspon 180cm+ sázet 1 až 5 června pokud mín tak začátkem července 100% otestováno funguje bomba... at se daří a pěknej zbytek dne
Četl jsi FAQ? zalívej tak, dokud není prvních pár centimetrů hlíny vyschlých, poznáš podle prstu prostě ho tam píchni a cítíš jestli je to vlhký, pamatuj že radši když si nejseš jistej tak počkej do druhýho dne, než to přelít aby ti to shnilo, nejsou to lotusy Je to plevel rostoucí někdy v až skoro pouštních podmínkách.
A ten FAQ si pročti celej minimálně 3x (všechno) jsou tam jen užitečný informace a já jsem to četl víc jak desetkrát a stejně se tam vrátím protože tam odpověď najdeš rychleji než se ptát někde.