Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po mensi odmlce v indooru a v outdooru. Rozjizdim opet venky.
Plac bude zahrada-pole, jako vzdy.
Seminka jsem dal jiz klicit (sobota) a klicky (vcera) dal do kelimku se substratem pro mnozeni a kliceni.
Pak budou ve skrini pod svetlem. (rizkovnice-2x18W)
Po 4 zmrzlich pujdou ven.
Osazenstvo:
4x fem Gorilla Candy (Eva Seeds)
4x fem Jamaican Dream (Eva Seeds)
3x fem Early Skunk (Sensi Seeds)
3x fem Purple Queen (Royal Queen Seeds)
1x fem Critical (Royal Queen Seeds)
Původní příspěvek od Váchy 55 Zdravim tě, jel jsem Jamaican Dream out i in a pecka. Zajímá mě jak dopadne Gorilla Candy. Budu sledovat a držim palce ;-)
Ahoj ;-) JD a GC na ty su nejvic zvedavy. Na zmineny JD sem slysel hodne chval, tak se necham prekvapit. GC uvidime. Ale jsem hodne zvedavy na tu PQ ;-)
Mala aktualizace. Fotka z mobilu.
Vyklicilo skoro vsechno. 2 zatim jsou pozadu. Z tech 2 je to PQ, ale uz se dere ven. Druhe je ES, ale to asi nevyleze. Nevadi. :-)
Zatim vse.
Edit: toho bince si nevsimejte. Se me vykotil kelimek :-) Uklizeno az po fotce.
Ahojte..ja nejsu z jihomoravskeho ale ze Zlinskeho kraje :-) Duvod proc sem to nedokoncil je spousta.Posledni dobou mam zdravotni problemy a jeste jsem se stehoval,tak proto.Jinak mohu rict,ze nejvetsi a nejlepsi ze vseho byla Gorila Candy.Pro tento rok mam jen 3 odrudy po 3ks,takze vetsi pesty,jak jsem mel drive,jiz nemuzu mit.Tod asi vse :-)