Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweři, stalo se vám někdy, že semínko jste si připravili na vlhkém ubrousku, pěkně vám puklo, objevil se dlouhý klíček, vložili jste do hlíny a nic?
Mně se to teď stalo se Skunk 1 od sensi seeds. Dal jsem do substrátu pro množení a výsev pěkné semínko s klíčkem a po 14 dnech stále nic. Vypadá to, že to nedal.
Původní příspěvek od Just CBD Dinafem, myslím, že měl moc teplo.
Teplo? Měl jsem za to, že pro první dny vyrážení klíčku a rostlíinky v zemi je vhodné vlhké a teplé mikroklima, vždyť proto se prodávají mikropařníky, ne?
Původní příspěvek od SubFocus dinamed od dinafem CBD odrůda, z 10 semínek mi to udělalo všech deset :/ k vzteku ... Měl jsem optimální teplotu, vlhkost. Nevím, kde byla chyba ...
Tvl, no tak to je celkem katastrofa. Já mám ještě 2, tak budu zkoušet štěstí dál...