Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poradí mi někdo s poměrem konopí a másla, jestliže nemám čistý konopný extrakt? Mám 300g namletého materiálu z outdoorových palic a nevím v kolika litrech másla/tuku to mám vařit. Budu vařit v troubě na 90 stupňů po dobu 5 hodin, pak nechám pár dní odležet a toto 3x zopakuji, pak přecedím a nadávkuju do formiček na čípky.
Původní příspěvek od Just V tom přeloženém článku v Legalizaci je podstatná informace o tom, že i pro čistě THC materiál vylučuje tahle forma podání psychoaktivní účinky.
To je důležité pro většinu lidí, kteří potřebují léčivé / narkotizační účinky.
To je velmi zásadní poznatek, spousta starších lidí má kvůli tomu s konopím problém, a tento druh podání by to mohl vyřešit.