Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Power kush mě zajímá, budu sledovat...jinak co2 tablety rozhodně nespadaji pod hnojiva... Sám je mám ale moc je nepoužívám je to pouze doplněk na podporu růstu a docela k hovnu, když už co2 tak vstřikovat plyn, ale to není jen tak jednoduché... Můj názor
Taky mě to trvalo než se to povedlo ty fotky 😂😂každopádně přítah by měl mít větší průměr než odtah kvůli podtlaku to by mělo být ok ale přítah může být klidně pasivní nebo slabuckej větráček stačí zatímco odtah musíš mít silnej už jen proto že pálíš 6kilem 400-800m3 spíš víc než 400 jestli Teda netahas studenej vzduch z venku
Co to je....medium z kramu?
Kokos nebo hlina ? A jaka hlina ?
Kokos neni vubec predhnojeny.
Jaky mas hnojiva?
Na pohled vypadaji holky , ze by si asi neco dali k snedku .
Ale nejdriv , nez je nakrmis dej vedet v cem vlastne vubec jedes a jesli a jak mas predhnojeny medium.