Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, snad mi tady pomůžete vyřešit problém v mém prvním kole.
Stan Mars 120-120-180
Světlo Mars hydro 48
Ofuk a odtah 2x PC ventilátor 120mm
Hlína plagron royalmix
Hnojky try pack od biobizz grow,bloom,top max
Problém nastal po přepnutí, žloutnutí listů a fleky viz. foto. Vlhkost 60% a teplota 18-21°
Dávám 4ml/L Bloom i Grow, top max 3ml/L
Jedná se o 4x Jack herr z řízků, do teď se jim dařilo moc dobře, odpadli jen spodní lístky co byli na rizkach. Jinak žádný problém nebyl. Díky všem za pomoc a rady
spodni velke listy v kvetu zloutnou a odpadavaji, to je normalni. pokud nektery list zloutne a odumira, tak bezne ho napada plisen listova. takove listy odstranuj a kontroluj palice. pokud mam podivne ( hnede- mrtve) listky v palicich , prubezne za ne taham, pokud listek vytahnu bez sily i s lůžkem, znamena to plisen v palici. palice plesnivi vzdy zevnitr od stredu v nejtlustcim miste tedy je problem ji v zacatku odhalit.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Díky moc za rychlou reakci. Když budu hlídat a stříhat nemusím se bát nebo mám koupit nějaký postřik? Já myslím že jim nic nechybí až na tu vlhkost která mi neustále stoupá, větráky jedou non-stop a němužu se dostat pod 60%
pokud mas pestebni box nacpany k prasknuti, ozel prostor pro 2-4 kvetinace a kup vykonnou odvlhcovacku s moznosti nastaveni cilene vlhkosti - cca. 3500,-, v zime v byte kde bydlis a pestujes je to nutnost, jinak bude plisen tvuj velky spolecnik. ob den lejes do kytek treba 5l zalivky a ta nekam musi odejit - 90% se vypari.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Fotka cely kytky by byls nejlepsi. Takle to muze byt cokoli, prote odumrelej list. Na plisen bych nesazel. Bud list zespoda kam nesviti svetlo, pak mozns preliti a nebo Ph. Prehnojeni by ti zhnedli konecky listu, pomalu a na cely kytce. Zbytek kytky je krasne zelenej?
Asi pořídím no, takhle to je na prd s těma papirkama. Účel splní ale jen tak orientačně. Jinak zkusím tu fotku ještě jednou, snad mě to pustí. Diky za odpověď
Je to stopro neco s korenama. I bych nelenil zkusil ho vysypat opatrne z toho kvetniku a podival se na koreny, musi byt bily a matny. Zadny blato. Je to zkusenost pro tebe
Prijde mi ze ten kvetnik je vetsi nez kytka potrebuje. Ty to zalejes a tyden nemusis zalivat, je to tak? Za tri dny by ta kytka mela vypit celej kvetinac, dyl je spatne. Kdyz vypije za min, je cas presadit do vetsiho o neco...
Ta kytka to pak nevipije, voda se odpari a hnojky zustanou. Tim se to zasoluje. Dalsi vec ze ubyva kyslik a mnozej se spatny bakterie. Je to celej kolobeh udalosti co se dejou s tim ze kytka nevypije za tri dny co jsi ji nalil. Podle toho musis zvetsovat kvetnik. A nebo zalejvat jen trochu na stred kvetniku a postupne vic. Sle ty tri dny jsou dulezity. A i tak kytka zacne delat koreny dole a po stranach, takze vznikaj zase mista ktery vubec nevyuzijes. A voda v nich stoji s tleje. A jen pomaju diky osmoze prochazi do mist kde je sucho, ke korenum. Proto se dneska vymejsli uplne jiny kvetniky. Poslu ti jeden ns ukazku.