Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je tu 5.den růstu.
Holky jedou tak jak mají,tudíž mohl včera přijít záštip.
Nějak mě zlobí zvlhcovacka,děla si co chce. Ale to bude tvrdou vodou,není první,která to odsrala,budu muset pořídit nějaký kapsle. Přesto vlhkost pořad okolo těch 70-80 a teplota tak 27C
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
10. Den růstu
Presazeno do finálních 6,5l. Rozmrdala se mi zvlhcovacka,asi vodní kamen,nebo nevím. Zkusim to něčím prohnat,rada by se hodila popřípadě
Ale co mě hlavně trápí je zase ta vyprcana teplota s tímhle stinitkem. Nechápu to! Před měsícem jsem jel růst v těch samých podmínkách,s tou samou lampou,akorát s awingem (bez stitu) a přes 27 to neslo a teď mám co dělat pod 30C něco udělá ta zvlhcovacka,ale stejně je to na palici. A to je to ještě větší stan..
19. Den
Holky jedou trochu pomaleji,než jsem zvyklej,ale vypadají zdravě,takže si klidně počkám. Myslím,ze to je tím,ze mi odešla ta zvlhcovacka,nevím.
Do konce týdne bych chtěl přepnout.
Hnojky zatím grow a calmag. 300 ml obden.
Aladin:Tady jsou kundicko
Ať vám to roste!
1.den květu
Tak včera jsem vyměnil lampu a od rána svítíme 12/12.
Holky jsou pěkný,doufám,ze se moc nepotahnou,nebudu mít teď moc času před vanocema,ale nějak se to podá,jako vždycky.
Díky za vocko
2.den květu
Tak dneska trochu tréninku a první zalivka na květ.
Moc se mi líbí,když je tam víc kytek. Zalévání jsem si trosku usnadnil,tak ani to už není takový peklo. Do dalšího kola snad bude automatický,uvidíme.
Ať to roste všem
SuperSkunk od Sensi Seeds je super ! Mas se na noc tesit.
Jedes velmi dobre !
Co se tyce toho kamene ve zvlhcovacce , Me pomohlo napustit kompletne nadrz zvlhcovacky a pridat kyselinou ctronovou za 3 kc z potravin.
Ale jesli mas nejake jine kyseliny ph minus tak urcite muzes taky pouzit.
A nechat bezet v mistnosti , pokud to bude parit , ne u kytek.
Pokud je ta zvlahcovacka az prilis zanesena kamenem tak moc ze ani uz nepari tak to nechat jen ak 24 h a az zacne parit po 24h , tak to nechat parit ,bezet treba v jinym pokoji aby se to vycistilo ten kamen i v tech utrobach.
Pak funguje jako nova.
No konečně nějaká rada k ty zvlhcovacce! Zkoušel jsem to projet jedlou sodou,ale to moc nepomohlo. Zkusim koupit a přijet to. Hale a co by jsi do toho doporučil dávat potom za vodu,jelikož doma mám tvrdou jak cip a destovka to taky zanáší :/ díky moc
11.den květu
Tak jsem se po pěti dnech vrátil domu,kytky pekne vyrostly,takže jsem měl včera co dělat,abych to trochu srovnal. Vypadají dobře na zalévání mám takovej zlepsovak,abych se nemusel plazit,jak Kamil
Měl jsem možnost se seznámit s majitelem jednoho z největších zahradnictví u nás a mimořádně studovaným a zasvecenym člověkem. Dostal jsem par oduvodnenych rad k nezaplacení a příští kolo rozjizdim stopro na hnojivu osmocote profesional. Jsem na to moc zvedavej. Jestli to bude,jak má,tak to ušetří všechno.
15.den květu
Tak to vypadá,ze už konečně stopka.
Teplota do 27C (zima je ráj) vlhkost 40-50%
Hnojky podle tabulek.
Vypadají zdravě,vitálně a z 16ti kytek není divu,ze je tam i par náznaku palicek.
Akorát to stínítko je na pěknou picku,ale už to s nim asi dojedu.