Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau chtěl bych se podělit co mi zrovna v boxu roste je to můj první pěst v poradnem boxu a pod verem před tím jsem jel jen nějaké automaty pod čínským světlem a ve stanu který jsem si sám udělal...ale to nestojí za řec byl to spíše pokus a celkem mě to chytlo tak jsem si řekl ze si nakoupim nějaké vybavení seminka početl jsem si tady forum ať nazbiram zkušenosti ale sami víte ze člověk nejlepe získá zkušenosti v praxi budu rad za veškeré rady připomínky ať už negativní tak pozitivní jsem začátečník úplný... dekuji
Osvětlení : vero 29 gen7 350w
Stan : dark... 90x90x180
Pritah: pasiv (zatím)
Odtah: mám haco 257m3 zatím běží bez pachoveho filtru který teprve dojde
Holky : bylo 10x super skunk od czech seed bank ale v hline se chytlo jen 8 a 2x tam má zatím kamos ak 49
Květináče : 5,6
A hnojivo zatím plagron alga grow. Hlína byla predhnojena na 6 týdnu...tak na růst nedávám...
Kliceni bylo ve vodě 24 hod seminka a pak do minipareniste rovnou do hlíny a vylezly 2.10
Jasný pachac budu dávat až to půjde cítit jinak dekuji bohužel teď 2 týdny jsem byl doma vždy jen přes víkend jinak jsem v zahraničí a teď ještě na týden jedu tak ze jsem jen zastipl a nechal růst...žádné ohybani atd...snad to nějak zvládnou
Čauky pokud vidím dobře píše že to je super Skunk od Czech seed bank a ne sensi.... Každopádně tuto banku jsem chtěl taky vyzkoušet jen jsem na to zatím neměl koule 😁Maj strašně nízký ceny tak jsem zvědavý jak to bude vypadat... Jinak super Skunk jsem jel venku a byl to rachot asi 4 metrový kytky a zhuloval parádně takže jako strain by to měl být dobrej ☺️👍
No nevím čoveče jak se to bude chovat indoor... Každopádně až do konce třetího týdne květu, ohýbat, ohýbat a zase ohýbat... Budeš dělat záštip?myslím, že aspoň jednou bys měl...
Řekl bych, že bude dobrej snad no uvidíme
No teď je to 19 den zastip jsem udělal pak dam foto teď mají tmu no nejhorsi ze jsem teď 2 týdny byl doma jen od patku do neděle a teď ještě na tenhle týden jedu prýc...tak ze jsem udělal zastip minuly týden a to je vše..
Ale vzhledem k tomu že máš 180kovej box tak bych asi přepl ve 30cm až to budeš mít samozřejmě pořádně roztahany a vyplněný ten box, i když ono se to ještě hodně vyplní po přepnutí... Co říkáte vy borci?
Česká seeds banka? To je něco jak tatra seeds. Nakupují od jiných seeds Bank a zabalí to do svého hávu.
Obchody se semeny mají marzi až 100%,tak proto mohou jít s cenou níž.
Kdyby dělala vlastní selekci, tak by to musela mít legalos a to bohužel u nás není možné.