Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek, pise se tu o tlunici na ruzne větraky a takove veci ale to me tek nesere jako rachot moturku elit.... Nemate nekdo vychytavku jak ho utišit? Ja ho už skoušel zamotávat i do hadru a nic... Jestli nikdo dedate tip tak budu skoušet postavit polistyrenovou krabičku do ktery ho strčim...
Já mam jednu a mam jí pověšenou na stěně.Do pohody.
Je to 801 čili výkon malej,pak jsem koupil vzduchovací motorek Champion(modrej-6W) a vo tom vůbec nevim že ho mam.
Elitky,nebo aspoň ta moje maj ještě jednu vlastnost:pochodujou
-dokud jsem jí nepřidělal běhala mi po celý skříni
No já když jsem se rozhodoval co pořídit všichni na G mluvili a psali o Elitkách,ale když jsem viděl že bych za těch 6w(Optima) dal 1260 místo 600 co mě stál tenhle. Uff
Jo lidi dik za odpovědi ale ted se situace změnila..... Udobril jsem se s otcem a ten mi dovolil skřín přestěhovat do sklepa...... Tak seru na hluk a nějake filtry a tlumiče. Tam ta skřín muže třeba zpívat....... Jo ale díky. Mam taky elit800 mrcha řve a vibruje, pujde na šrouby....