Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, mám možnost uzavřené místnosti chlazené pasivně (tzn. Vzduch se točí pořád dokola a chladí "zdivo") přemýšlel jsem o CO2. Je někdo kdo tu s tím má opravdovou zkušenost? Nejde mi rychlí růst ale o to, jestli pomocí plynu dosáhnu větších a kvalitnějších výnosů.
Co2 sa dá používať počas celého cyklu tzn aj počas rastu. Dôležitá je vyššia intenzita svetla a vyššie dávky hnojív - ideálne ak zostavujes co2 setup aby si mal PAR meter, co2 senzor nápojený na dávkovanie, zdroj co2 - v tvojom prípade nejakú flašku s tlakovaným co2
mam v boxu 2 pytle na tvoreni co2 ( nejaky houby), ma to vydrzet 9 mesicu, jeden stal 900,- takze uvidim, myslim, ze funguji, 1pytel je prej cca pro 6 kytek