Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoja fšici nedočkavý huliči, kerý se huž nemůžou dočkat, až to letos krásně dozraje.
V tomto tématu bych rád probral veškeré zkušenosti, nápady a rady, které se týkají pjestování na balkoně.Mám lodžii, směrem na jih.....zžejmě asi toprej úhel.....mno a palice se už ne a ne dočkat, až je wodpálím, stejně bych ale uvítal radu, jak dosáhnout opravdo cool výsledku, přece nemůže nic přijít na zmar...)))
TAKŽE NASLOUCHÁM..:O))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
mno, já má rači zakrslý, víš co, nově sem se nastěhoval, tak nevím, co budu mít za sousedy, jediný vím, že soused na patře nehulí, ale za to chlastá jak dán, takže si rozumíme, ale kytíííí mám topře před zraky skovaný, uvidíme next rok, esli se to nevystříbří..))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!