Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych ji nechal, ale radši bych si nechal vyklíčit ještě jednu do zálohy. Kdyby z ní lezl zmetek prostě si to pojisti. Jedno semínko není zas taková darda.
Foto č. 1:
Opäť zdravím s ďalšou fotkou retardovanej rastliny.
Má šancu sa znormalizovať?
Nepomohlo by zastrihnutie ? Že by od nových vetiev už rástli normálne listy ?
Foto č. 2
Na druhej rastlinke sa mi na listoch objavili malé žlté fliačiky.
Čo to je ? Nejak som sa nedopátral k presne tejto situácii. (Možno som málo hľadal ) Málo živín ? Spálenie svetlom ? Alebo čo teda ?
Viac info ? čo ešte ? 150W hps asi 20cm nad rastlinami zalievam zatial čistou odstatou vodou 1x za 2 dni dávam do tej vody len HESI supervit ale len 2x do týždňa. Može to byťč teplotou ? Lebo mám dosť vyššiu, čo je niekedy aj 38°C
Začali sa na nej krútiť listy Asi to bolo svetlo moc blízko, lebo aj schli listy. Tak uvidíme čo pomôže že som ho dal vyššie teraz je 35cm nad ich hlavami Držte palce nech to je ok