Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych se s vámi podělit po letech pěstování venku o svůj první indoor pokus.
Setup:
Bud box XL 120x120 bílý
Stínidlo Adjust A Wing Large
Světlo: na růst 400w MH na květ 600w GIB flower spectre xtreme output
Předřadník: elektronický GIB
Ventilace: TT 220-280 m3
Filtr - PK ECO line 360 m3
Přítah - VKO 185 m3
Zvlhčovačka - Mist maker by Neptune Hydrophonics
2x ventilátor Davo
Hnojiva jsme zvolil pro mnohé ne moc známou značku Mills. Jelikož jsem pročítal různé zahraniční fóra, je tato značka na západ od nás celkem dost oblíbená a v některých průzkumech se pohybuje hned za nejoblíbenější Cannou. Do té se mi už ale nechtělo investovat, takže jsem koupil Mills Starter pack, takže uvidím
K hnojivům jsem pořídil i jejich substrát Mills Light mix. Bohužel není v ČR moc dodavatelů, tak jsem objednával zde http://www.growway-garden.cz/
Osazenstvo:
Pojedu ze semínek, která jsou momentálně v Jiffy tabletkách. Koupil jsem jich 20, a to Critical Kush od Barneys Farm. Jsem zvědav kolik jich vyroste. Poté mám pro ně připravené 6,5l květníky.
Budu rád za případné rady a připomínky, jelikož než se mně to podaří "vychytat", uběhne jistě hodně dlouhá doba
Mills hlina s korkom je najlepší substrát s akým som kedy pracoval, viac vlastnosťami ide ku kokosu ako do hliny. Je síce drahší ale napr. Biobizz, ktorý som používal najradšej sa naň nechytá.
Inak ak nemáš ten box niekde v chladnej garáži tam ten odťah ti to uchladi len ťažko.
Kytky dostávají 3/4 hnojek. Takže Mills A+B po 7,5ml/10l a Start 7,5ml/10l. Jednou týdně dávám Mills Vitalize do zalivky a jednou týdně do postřiku.
Dostal jsem karmu a vzkaz od Aladina, díky. Myslíte, že je mám vážně střihnout? Já bych si chtěl spíš jednu nebo dvě zastřihnout na zkoušku a pak je případně podstavit.
Zkusím tedy další otázku. Chtěl bych se zeptat, kdy přepnout? Momentálně mají kytky cca 22-30 cm. Na dvou jsem v pondělí zkusil záštip, tak jsem zvědavej.
Holky bych chtěl max 120-130 cm. Dnes je to 20. den 18/6. Momentálně dostávají plnou dávku hnojiv na růst, tj. 10ml A+B/10l + 10ml/10l Start a jednou týdně jim dávám čistou vodu s 2ml/10l vitalize + jednou týdne vitalize do postřiku. Ph držím na 6-6,2.
Tak dnes 2. den 12/12.
Včera jsem přepnul na květ. Zdálo se mi to už dost velký. Prostor je celkem zaplněný, co myslíte?
Světlo je cca 55cm od vrcholku. Některé kytky jsem podstavil.