Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se trošku "vyjebat" s ČEZem a zkusit ušetřit pár dní svícení 18/6 a nechat řezivo Shark Shock "47day" od místního borce růst na balkoně..
po dlouhé periodě která venku teďka panuje a nechat vykvést indoor pěkně v mé skříňce 😎😊
Tím pádem jsem vlastně rovnou po sklizni zkusil vyčistit komplet box, ventilátory prostě vše od čehokoli nežádoucího a narval je rovnou pod lampu na 12/12
Naprostá pohoda rostliny si jen libují a začínají nahazovat
První blizny
Hnojky jedu biobizz dle tabulky a malinko spíš více než méně.. PH snažím se 6.3 - 6.5 EC nejedu "biobizz"
Jinak jsem opravdu spokojenej teploty krásný 25-26 60% vis foto "cooltube drží daleko lepší klima" možná horší rozsah svitu než stínidlo..
Nechť uvidíme co z toho dokážu vykopat za materiál protože i ty divný naturalseeds co jsem tedka odjel jsou fakt brutální.. Hlavně ten smrad to ani možný není 🤣🤣
Foto : 1 první den po přechodu na umělou výživu 🤣
Foto : 2 po prvním dnu se neskutečně rozjeli 👌
Foto : 3 včera celkově 5 den 12/12
Foto : 4 dnes 24.6 celkově 6 den 12/12
Začínám více ohýbat nechci aby se mi ti vytáhlo jako posledně als už teď je vidět velký rozdíl mezi semenem a řízkama dost keců 😁🤣
Mám tu patnáctý den a začíná nám smradeček.. každopádně to jde stranou protože jsem s Groweplacem vyjednal luxusní update v podobě velkého stanu a lumii reg. 600w a také gib extreme output 600w pure bloom 😁😁😁 takže se těším jak malej smrad na pondělí kdy je přehodim do prostoru který si každá rostlina zaslouží a také doufám, že se náležitě odvědčí 👌😎😎😎😎😊😊😊😊 takže zatím a ozvu se zase v pondělí v novém 👌👍
zdravím jooo říkal jsem si co to zkusit viď a zatím teda pecka! ani nepatrná známka nějakého stresu nebo čehokoli jiného! nakvítají úplně peckove a jsou krásně tmavě zelený
Za energie jsem ušetřil když vezmu že mám 250w mag. Předřadník a nejakej ofuk tak dohromady 300w odběru to se rovná 135 kw/h"při 18/6 po dobu 25 dní " 5 Kč za kw/h se celé rovná 675 Kč samozřejmě plus mínus autobus
A pokud sklidím plnohodnotný skeero 🙏😎
Noo tu nějaká dokumentace před upgradem co mě v pondělí čeká.. pak dostanou prostoru kolik jen budou chtít a doufám že bude víc než by bylo pod tímhle v tomto prostoru
Takže Přerovnano do nového a rozsvíceno na 400wattu
prostor samozřejmě není zaplněn ale. doufám, že to. ještě trošku doženou aby to nebylo mrhání energií a mohli pořádně nakynout
Nějaké to. Foto možná pár rad bych potřeboval když mám reg. Předřadník 250-660w můžu tam dát 250 lampu a přepnout na 250w? "ptám se abych třeba nemusel palit 6ti kilo. Na 250w zbytečně... Takže kdyby někdo věděl budu rád za radu.. ☺️😎
začínají se pěkně roztahovat tamto měli garsonku a tohle je apartmá 😃😃
Toto je respektive zkouška a na někdy budoucí příští plné kolo a v tomto doufám že udělám víc než v tý malý ) uvidíme každopádně svítit budu 400w z 660w možných
Vyřešil jsem upgrade v podobě kvalitnějšího odtahu než jsem doposud měl ve své malé skříňce a to vents 125 360m3
zapojen na tuto regulaci a běží to bezproblému a nedělá to nic než sníží výkon (až mi to podtalkuje stan a prohybá mi dovnitř stěny 🤣
Pachač zatím neřeším protože mi ta vůně nevadí ale v záloze ho mám pak to asi zase budu muset celý předělat ale což
Možná malá otázka jak. moc vadí lampě a předřadníku změna za chodu třeba 400w na 600w? vadí to nebo stim člověk může manipulovat bez obav? například pul den 400w a pul den 600w? napište diky!
Ahoj, mam galaxy také s regulací 400,600,660 w . A to prepinas wataz až pri výměně vybojky ne? Nebo existuje nejaky co zvlada vše? Mam v tom zmatek jak to popisujes.
Mě bylo řečeno od growplace při koupi, že 600w s regulací na 250 400 600 660 w musíš mít 600w vybojku kterou si pak regulujes jak potřebuješ ale má otázka je jestli můžu za chodu a třeba vícekrát denně přepnout na nižší či vyšší vataž ..
Taky v tom nemám jasno .. a zajímalo by me když mám dvě 250ky z mé malé skříně jestli můžu dst do předřadníku 600w a z regulvat na 250
Aha. Tak jsem o něco moudřejší. S tím snižováním nevím podle mně bude rychlejší ničit vybojku. Ale raději počkej až někdo zareaguje na tvůj konkrétní dotaz.
Hoi, uz nevim kde sem to cetl ale kdyz jedes 600W vybojku na 250W tak nesviti tak jak by mela, ale jel sem to s MH docela dlouhou dobu, kytky rostly a neznicilo ji to. Jen to svetlo bylo brutalne modre oproti 600W. Kazdopadne uz to nedelam, popr si dam na 400W kdyz tam potrebuju neco podelat.
Jestli mas predradnik nastaveny na 250W a mas tam 250W vybojku, tak je vse ok. Jen to neprepinej vyse, nezkousel jsem co to udela .D