Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po dlouhé době jsem se rozhodl zdokumentovat další počin.
Pro letošek jsem se odhodlal zasadit rychlovky od Sweet seeds.
Všude jsem našel plno chvály, tak uvidíme.
pro letošek jsem si nachytal:
2x Killer Kush F1 (Sweet seeds)
3x Green poison F1(Sweet seeds)
3x Cream mandarine F1(Sweet seeds)
3x Top tao fast version - (děkuji za dárek k objednávce, snad trefím nějakou samici - regular)
Klíčivost byla 100%.
Prozatím je nechám růst pod širákem, na květ možná nahodím plachtu.
poisona mohu i ja vrele doporucit, loni sem jel - palky jak sutry a sklizel sem cca 10. zari. nez se zamracilo a vsichni kamaradi co to nemeli dojete tise zavideli fast verze poisonu ale nakvete cca v pulce cervence (u me to tak bylo..) takze zadne obry uz asi necekej....a to zloutnuti je u takto malych kyti docela alarmujici neco ti tam hapruje
Paráda, děkuju za reakci hned ze začátku, hned se líp postuje.
Dlouho jsem se rozmejšlel co vlastně letos zasadit, nakonec jsem se po projetí groweru rozhodl pro (snad tutovku).
Co se týče toho žloutnutí, tak jako jo, letos to opravdu hapruje. Fotky jsou chvilku po přesazení, takže věřím, že se to zachvilu srovná. Docela dlouho zůstaly v malém prostoru a hlína taky nebyla žádná hitparáda. Pokud to bude nutný, tak koupím ozkoušenej fishmix.
Snažil jsem se zasadil později, aby mi to nepřerostlo a abych to mohl nějak krotit a najednou jsem zjistil, že je půlka června .. no uvidíme
Fotky nebyly moc aktuální, tak postnu ještě celkovej pohled.
ahoj, tí čo máte skúsenosti s Green poisonom - oplatilo sa nechať spodné vetvy? Hlavné vrchy rastú, ale tie spodky sú aj skrz rozťahovanie a ohýbanie celej rastliny o dosť menšie
díky
dnes mi dorazil fishmix, biogrow, biobloom, topmax a final solution, takže až trošku proschnou po dešti, tak to tam začnu sypat. (Top tao už to opravdu potřebuje)
Jinak jsem si všimnul, že mi to něco ožírá, takže plánuju použít pongamový olej (Rock effect) ... na víně a cuketách se začíná rozrůstat padlí, tak snad poslouží i jako prevence do budoucna, aby to nedopadlo jak vloni na automatech.
1 a 2: Killer Kush
3 a 4: Cream Mandarine
5: Green Poison
To zahradnick: Osobně bych je určitě zatím netrhal. Pokud říkáš, že ohýbáš a roztahuješ, tak postupem času kytka přesune energii i do nejspodnějších větví. Počkej jak si povedou v květu a pak slabé zlikviduj, zbytečně bych se neunáhloval. Toť můj názor.
Taky mám jednoho Killera ve fast verzi na zahradě, chci se zeptat v čem vlastně spočívá to fast. Na květ se to přepne předpokládám normálně jak regulérní kytka podle fotoperiody. Je to tedy v tom, že to má nějak zrychlenou fázi květu?