Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu , kolik kytek mužu dát do 90ti litrové nádoby?
Mám 12x Purple Maiden Auto fem. od Natural Seeds
a 12 kusů Afghan Auto fem. též od Naturalu
Vím že fotoperiody by se neměly dávat do společné nádoby a už tu párkrát někde psali že u AF by to tolik vadit nemělo.
Prosím nějakého zkušeného AF growera kolik jich mužu dát k sobě do 90l květináče aby měla každá dostatek místa, a aby při sklizni daly dohromady nějaký to G? B)
Ještě pro upřesnění, mám možnost dát všech 24 v kýblech do kapradí do lesa a riskovat návštěvu houbařů, zvěře apod. a nebo na zahradu kde celý den svítí ale je omezený prostor pouze na 90l květináč. Zvažuji co vyjde lépe ve všech ohledech. Všem děkuji za rady
Osobne by som si tam dal max 4 rastliny do kalfasu a budeš mať aspon istotu, že niečo sklidíš a aby mali dostatok miesta a pôdy a ostatok by som posadil von a veril, že mi niečo nechajú
jestli jsou ty kýble 12l nebo vejš, tak stačí ty kýble a dej je někam na pole, kde svítí slunce. v lese z nich nic nebude. do 90l květináče jich dáš max těch 5 a stejně se budou poštuchovat.
Ahoj groweři tak ve finale to dopadlo takhle: nasel jsem misto v rakosech, to jsem vysekal macetou a trochu zoral. Je jich tam plny pocat a presadil jsem je tam v raselinovych kvetinackach. Chci se zeptat : je jim mesic a 8 dni - odchylka asi 5 dni + -, meri cca 30 cm . V miste kde vyrustaji nove vetve od stonku uz jsou pravidelne 2 blizny ,ale po palickach jeste ani stopa. Znamena to ze uz zacaly kvest a dal neporostou? Nebo zatim jen strasi a jeste porostou dal?
Jsou hnojene slepicincem -granulky (Hosticke) nasypu vsude kolem a pockam na dest ob tyden. Kdyby bylo nejhur a uz dal nerostly kolik odhadujete g na kytku?