Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěstitele todle je můj první outdoor měl jsem zrovna štestí na místo(nejspíš) přiložím sem fotky potrebuju poradit .
1. Na zahradě mám nejspíš starý kompost rostou na něm kopřivy trochu sem ho prohrábnul , ale nepoznám zda je dobrý nebo ne? poradí mi někdo
2. hned pod kompostem jsem zasadil asi 15 dni starý kytky.Vykopal jsem jámu udělal plot atd vidíte na fotce a do spod jsem dal trochu konských hoven. potom jsem dal tu vykopanou hlínu + perlit + konský hnůj asi 1-2 roky odleželej nad koblihy a nad to zase hlína + hnuj+ natrhaný koprivy+popel a pak substrát na květiny balkonovky + perlit a zasadil jsem(žádnej šok z přesazení nebyl )
3. potřeboval bych radu je to dobrý místo ? nepřehnal jsem to stím popelem + kopřivy můžu hnojit deštovkou + ten odlezelej hnůj ? a co ten kompost vyplatí se klidně do toho jednu kytku zasadím
4. odrůdy 3 jsou nějaky auto tao mix 02,1 no name , 1 torpedo a 1 dulce de leche automat
Či je dobrý konský hnoj a v akom množstve, v tom ti neporadím, ale asi dobrá kombinácia, kopřivy na rast a hnoj na kvet. Celkovo mi to príde až moc luxusná pôda na niečo od Tao seeds, byť tebou tie tao automaty vyhodím a dal by som tam nejakú fotoperiodu alebo aspoň skúsil zasadiť niečo na ten kompost a sám uvidíš, či je vhodný a o rok ho prípadne riadne použiť ak sa osvedčí
Naposledy upravil zahradnick 13-05-2018 v 23:51 PM
Trochu to protrhej ať tam jde světlo. Tolik kytek u sebe taky nebude dělat dobrotu pokud neočekáváš nějaké samce. Trochu bych je rozjel v květináči s kvalitním substrátem bez hnojiv (pro výsevy). Pokud nelze (chata)?, pak je správný většì počet rostlin ale připrav se na probírku. Ať to roste.
Díkyy za odpověd, a když bych tam dal femky místo automatů hned rovnou semenínko do půdy jakou genetiku by ste mi doporučily kolem jen staří lidi co na zahradu moc nechodí zezadu vysoká trává a někdo to nedávno koupil a oplocuje to ( za tím kompostem) a má to cenu když je ted polovina kvetna dát feminizovaný semeno rovnou do pudy stihne to do konce rijna třeba ?
K tomu světlu, koukal jsem na to ono to vypadá že tam světlo nejde, ale svítí na to od rána ale i tak to nejspíš protrhám
šlo by to, ale nemám ted peníze a jak daleko bych je měl dát třeba budoucí kytky co tam půjdou další rok ???
nepomlže když to třeba dva týdny před sklizní proleju pořádně vodou ? ??
do toho kompostu klidně bych tam něco zasadil třeba super critical- kalashnikova ? nebo klidně něco poradte možná ješte dnes objednám a hodím to tam v co nebližší době
lepsi by bol asi klon usetris tak 2-3 tyzdne casu... a hlavne treba dost polievat tento rok vyzera ze bude dost sucho.
k tomu kompostu a preliati vodou, ak to chapem spravne chces to zasadit niekde priamo do zeme, takze bude to v komposte? ak k tom je v tom preliavat asi nepomoze (nie je to kvetinac) a predpokladam ze aj pocas rastu budes stale liat vodu a ne hnojiva...cI?
Klona nevím kde bych sehnal :X a tak tedy co kdybych tam prdnul aoutomaty mazara nebo magnum ? nebo to můžu risknout a hodit tam femky co dozrávají třeba koncem září ?
Ano rovnou do toho ( nebo mám koupit 20l kvetináče a z kompostu vzít hlínnu + perlit a ten hnuj konskej ?)
Destovkou a nebo mlžu smíchat zase třeba koprivy nechat odležet a za dva týdny zalívat
klony mas tu na bazare pripadne growbazar alebo growerbazar - cz
ak by si volil kvetinac tak 50l mix hliny stoji asi 250kc (biobizz, plagron)
ak rovno do zeme a nebudes mat nejaky dovod presuvat , tak prv dat mensi kvetinac tak cca 3l nech ti v "bezpeci vyrastie" kvoli skodcom, hmyzu a tak...potom to daj do zeme, ten hnoj namiesaj s hlinou v tej jame
Uvidis ako to pojde a na dalsi rok budes mudrejsi
Dazdovka stale, jak aj v zahrade pouzivas a koprivy si daj do nejakeho 10l kybla na tyzden odlezat a potom z toho rob koncentrat asi 1:10 pouzivaj aj na chili, rajciny....
Joo další rok to zkusím, a kolik těch kopřiv mám dát do toho kýble
Jinak po chladným týdnu jsem se šel podívat na kytky a nejspíš je něco napadlo. Svilušky nebo nějaká plíseň snad padlí co jsem se dočetl zde na forum, včera jsem koupil postřik postříkal a dnes už jich tam je mín.
Pořád si nejsem jistej co to je má stím někdo zkušenost ?
Kytky trochu povyrostli, ale nic zazračnýho jak bylo chladno (8dni jsou v hlíně v zemi jinak 25 den od vyklíčení to asi moc velký nejsou )
Původní příspěvek od kruxyy Joo další rok to zkusím, a kolik těch kopřiv mám dát do toho kýble
ja naplnil 10L kýbl z asi čtvrtiny nasekanejma kopřivama(mužeš vcelku ale dýl bude trvat kvašení) a zalil vodou tak aby byli jen tak tak pod vodou. první den sem to třeba 3x zamíchal a pak vždycky ráno a večer. třeba druhej den to začne pěnit což je dobře, po tejdnu-deseti dnech to pěnit přestane a mužeš to přecedit od klacků a zbytků kopřiv(většina z nich se rozloží), zředit 1:10 a zalejvat.
je to můj postup, možná má někdo lepší. hodně štěstí, čau))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."