Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ľudia ✌ som tu nový člen (aj keď grower čítam už dlhšie) a rozhodol som sa pre môj prvý grow. Ako možnú vhodnú voľbu semiačok som si na základe prečítaných skúseností zvolil odrodu Special Queen n.1. Keďže je to môj prvý grow tak som sa rozhodol len pre počet 3ks. Keďže mám tu možnosť, tak rastlinky si predpestujem doma pod lampou v custom basic growboxe (pc). Takže semiačka som dal najprv na 5h do odstátej vody a následne hned do zakúpeného substrátu. Po troch dňoch od vloženia do substrátu kvetinky vykukli na svet a vyšli nad zeminu. Predpestovať plánujem do cca 20cm a potom presadiť von na už vybrané miesta. Hnojiť plánujem tiež, aj keď zatiaľ ešte nemám vybraté hnojivá. Zatiaľ to vyzerá, že rastlinkám sa darí dobre, všetko budem postupne upgradovať. ☺ Zatiaľ čus ✌
Ahoj. Asi tě sklamu, ale začal jsi brzy. AF potřebujou co nejideálnější podmínky, jinak je z nich prd. V tvém případě, když je dáš při 20cm ven, tak počítej, že budou těch 20cm mít pořád a bude na nich pár G. Na auta je 2 měsíce čas. To už by bylo lepší jim dosvit něčím silnějším 😉
Původní příspěvek od Pítr90 Ahoj. Asi tě sklamu, ale začal jsi brzy. AF potřebujou co nejideálnější podmínky, jinak je z nich prd. V tvém případě, když je dáš při 20cm ven, tak počítej, že budou těch 20cm mít pořád a bude na nich pár G. Na auta je 2 měsíce čas. To už by bylo lepší jim dosvit něčím silnějším 😉
Třeba žije ve španělsku a chce stihnout dvě parádní úrody
Mimochodem, proč 2 měsíce? Dle délky světelné periody v našem podnebí bych to viděl na vysázení 1.-15. května.
Zdravím,já jedu auta už 3tim rokem ve stejný čas, týden za oknem a pak ven,mám průměr 80-100g na kytku, takže kecy v kleci 😁😁😁 ale 20 cm v květináči je asi fakt dlouho a nejspíš už se pak nechytnou,mě vždy kolem těch 20 cm a 6-8 patrech začnou kvést
Původní příspěvek od mejzy Zdravím,já jedu auta už 3tim rokem ve stejný čas, týden za oknem a pak ven,mám průměr 80-100g na kytku, takže kecy v kleci 😁😁😁 ale 20 cm v květináči je asi fakt dlouho a nejspíš už se pak nechytnou,mě vždy kolem těch 20 cm a 6-8 patrech začnou kvést
Trošku podrobněji 😉 měli jsme i auta, který měli cca 1.2 m v 50l sudu. Ale sázené v červnu 😉
Ja sa tento rok chystam tak isto auto po prvy x mam ale skusenosti s 2 m kytkami. Ak som spravne pochopil ako funguje autoflower, tak mi vyslo ze najlepsie je sadit, ked maju v rastovej fazi (asi mesiac kym sa prepne na kvet) najviac svetla. A kedze letny slnovrat je cca 21.6 rozhodol som sa ze svoje automaty dam vyklucit az zaciatkom juna aby som vychytal co najdlhsie dni na rast nech sa rastliny vytiahnu co najviac. Tym padom by aj vynos mal byt vacsi.vsetko ale zavisi od pocasia.
Nazdar chlapi, chcem sa opýtať .. Rastlinky sa mi dosť ťahajú hore za svetlom, aj keď sú pod lampou, môže to byť slabou lampu ? A ďalšia vec, že či môžem pridať nejaký stimulátor koreňov a kedy cca môžem začať hnojiť na rast ? Vopred ďakujem moc a foto pridám večer.
Takže pridávam foto .. Musím kúpiť aj väčšie črepníky , aj lampu plánujem lepšiu kúpiť a musím si zariadiť nejaký ventilátor ..
1 foto: Rastlinka ktorej sa zrejme darí najlepšie
2 foto: Taka stredná rastlinná, ide jej to pomalšie ale vyzerá celkom ok
3 foto: Tejto sa nedarí vôbec a neviem dôvod, ani nerastie a ešte k tomu aj listom niečo je, neviem či som ju neprelial ..
Niekde som čítal že to krútenie lístkov k zemi je často spôsobovane preliatim ale nejde mi to do hlavy pretože väčšinou používam len rozprašovač ..
Prosím Vás o pomoc. Ďakujem ✌
Čauko, tak takto vyzerajú po 10tich dňoch nad zeminou, jedna to bohužiaľ nezvládla nakoľko som ju zrejme prelial ale tieto 2 sa držia, aj keď bol by som spokojnejší keby sú lístky už väčšie a aj viac ale nevadí, času dosť 😊 nejaké rady/tipy čo zlepšiť, napraviť, dodať ? Growu zdar ✌