Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, chci se zeptat - poridil jsem si EC metr, nicmene jednotky to ukazuje v us/cm. Na kolik jednotek mam naladit vodu pro hydro, aby odpovidalo treba EC 1.4? Ec metr mam tento https://www.youtube.com/watch?v=cXawe8JNLD8 Dik a at o kvete
No ted uz chapu, asi jsem spatne hledal, ale nikde jsem nenasel zapis EC nastavte na hodnotu 1.4 ms/cm. Vsude se psalo jen EC 1.4 a nedarilo se mi najit v jakych jednotkach. Jedno kolo v bubleru jsem odjel naslepo bez meraku, nicmene ted jsem si postavil prutokove NFT z odpadnich 150mm trubek kombinovane z aerem(mlhovaci trysky gardena), tak jsem poridil i PH a EC metr, at to za neco stoji...