Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek jelikož vím jaká tu je aktivita v tématu problémů s listy tak si to nadrzo prdnu sem,je to druhé kolo po sobě co se mi v hydrotonu ve wilme hnojka JIDB a vždy kolem 3tiho týdne květu začnou oběvovat rezavé/hnědé tečky. pH držím od 5,6-5,9 většinou drží stabilně 6 dní ,poměr hnojiv dávám 1:2:3 A M B a ec mám 3.0 300/600/900 a 120 ml produktu X,v nádrži mám 100-120 l vody. Podezření mam na Mng protože při nadbytku blokuje ostatní živiny ale pokud to tak je co stim? snížit Micro prvky a pridat A a B na květ?
A to jim tam fakt hulís v 3 týdnů kvetu ec 3??? To se mi trošku rosí čelo , ec 3 je fakt úlet, to se divím, že ještě zijou.......
Pilky listů značí ze jsou prehnojene, též jsem tedka lil jidb X a troufám si říct, ze to je tím,je to koncentrované dost a jinak takhle kropenate listy jsem nikdy neměl, píšeš rezave/hnědé na fotce vidím světle zelenou, rezave/hnede si predstavuju takhle
Ty tečky jsou tak malé že to foťák nepobral ,jsou opravdu do rezava vodu mám 0.28 pH 7.6,jelikož se lije 1 ml A 2ml M 3 ml B 1 ml X tak to dává 2.1 ec a žloutly mi listy a málo kvetly už to jedu 6 kol to ec na 3 a no problém až teď dvě kola po sobě kdz sem kupoval novou várku hnojek,jednou za týden dávám na celý den jen vodu
Na startu pátého týdnu du s ec na 2.8 a co dva dny o 0.2 Down až na 2.1 a držím to do 7meho tydne pak nahodim ripen v psané koncentraci na týden a pak týden vody,v hydrotonu,Wilma,a chuť je v cajku
Vyfoť prosimte ještě kořeny, já si myslím, že spálený. ...3 je fakt moc.....chápu žes dal více bo nekvetly, ale ono to většinou v 3 týdnů teprve začíná nakvetat
Ty co vidím z vrchu sou hezký bílé a ty co lezou ven z květináče na vrchní Dekl nad nadrzi jsou taky vklidu , možná některé lezou až do nádrže ,takže mám snížit ec dle tebe?
Za mě určitě, ale počkej si na reakci jiných, ale 3 je fakt maras, deficity jsme řešili včera ve vlakne typka s nickem zelenamyska, je taky v třetím týdnů taky JIDB a lije okolo 1,4 ec.....
Je to na 100% deficit vapniku Ca (rezavo/hnede skvrnky kolem zilkovani listu), ale neboj dojedes to i tak, jen to zkurvi vsechny velky listy, zastavit se to uz neda, at udelas cokoliv... tady se to doctes primo z ruky mistra Eda Rosenthala https://forum.grasscity.com/threads...o-guide.620656/