Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny mám problém koupil jsem semínka Automatek a klíčí mi už 5den a nic kromě jedné ze 13ti dal sem je do jiffy mají 24 C teplo 70% vlhkost nějaké rady please děkuj
tak 4 ze 13ti lezou jsou to semena od czechseeds bank a vylezl zatim devilkiss , amnesia , white shark , powerplant.napadlo mě odehrabat jaffu a přehodit do hlíny kdyby šly vidět klíčky tak by se to mohlo ještě chytnout ne???a nebo počkat..... dám tomu ještě do čtvrtka a uvidíme....
to je fajn, tak třeba vykouknou ještě další a čim svítíš ze začátku ?
ono by je to chtělo nechat pěkně zakořenit, zesílit, potahat ( podle toho jakym způsobem chceš jet grow ) a pak to prát... s touhle watáží ti radit nemužu, ale ve fóru najdeš spoustu témat na 6ti guli, kde se určitě dozvíš víc, nebo někomu zběhlejšímu napiš.
tak ať to roste
"Nikdy nevěř někomu, kdo nekouří trávu a poslouchá Boba Dylana."