Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všichni, prosím o radu.Používám zvlhčovač Neptune kit M5 a nejsem s ním schopen dosáhnout větší vlhkosti přes den,než 35%.Jedná se o místnost o velikosti 2.5x1.3.V noci mi vlhkost stoupne max na 50%.Zvlhčovačku mám v 30ti litrovém sudu,který je uzavřený.Ve víku mám trubku ve tvaru T.Na jedné straně je ventilátor,který vyfoukává mlhu do místnosti.Díky moc za každou odpověď
Muzes mit uz asi hodne unavenou membranu.
Bud kup novou membranu nebo....jeste lepe
poradnou klasickou ultazvukovou zvlhcovacku ,moje ma 6l a stala 999kc.
Ja ji mam a v mistnosti udela na plny vykon cca 78%, ne v boxu ale v cele mistnosti!
A v boxu 95% i pres pustenou Prima-klimu.
Tobe bude stacit mensi.
Díky za radu.Něco podobného jsem měl,než mi odešla.Byla schopná udělat vlhkost okolo 80%.Ale říkal jsem si,že v growshopu budou mít výkonější.Tak jsem koupil tu pětikomorovou a ono hovno hovno.Hlavně jsem viděl výhodu v tom,že nemusím tak často dolívat vodu.
Growshopy jsou drahy ,lepsi nakupovat na netu ,nejlepe hledat ve tvem okoli abys nemusel platit za postu a porovnat ceny zbozi.
Vzdycky se napred podivat jesli to maji i jine kramy nez growshopy.