Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
snik je stara 40*58*130 vymalovana na bilo kterou dolepim s časti diamantovou foli .jake se dotakove skřině hodi kvetinače dase 6l 5 kusu_no uvitam každou radu zkušenych
Čus ,tak po odmlce prihazuji něco z mého prvního indooru.Skrin jsem musel zrusit byla na pul sklenena a moc mezer atd no na prd .Tak jsem poridil stan mamut 60*60*120
Tak 2white winow se chytnul zbytek uhnil moji chybou ,tak jsem prihodil od natural seds fast verzi s.a.d kterou skusim letos i venku Jen jsou o dva tydny zasazeny později co uz .taky nebyl cas fotit v rustu a tet jsou uz v kvetu
Tak mame tu květ začina hezky vonět zatím nijak vyrazne odtah mam s pachovim filtrem 2ryhlosti typ nevim znami to vyuzival na 250hps ale hučito celkem dost když to mate v jedny mistnosti akde spim
No diky za reakci ale mam to přes noc zduvo levnejši spotreby aspoň si to myslim co jsem se tady info..tak to byva levnejši no ale jsem v podnajmu takto presne nevim a ptat se je moc naoko jinak diky nejaka rada jakto stlumit obalit nečim nebo nejaky typ
Čaute groweri ,tak tu mame 14 den květu a začina se to konečne trochu formovat,včera zahnojeno plagronem ph merim orientačne akvaristickym testem ph kolem5.5 az 6 sražim to kyselinou citronovou a kytky to zvladaji ,tak at to roste.