Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj v první řadě bych chtel všechny na fóru pozdravit. Jsem totální nováček ale pustil jsem se na vlastní indoor , teď v tom trochu plavu a mám první problém na krku.
Mám kytí royal queen / diafem White window bohužel kytičky začaly nějak stagnovat , většina má okolo 5 pater ale spodní lístky začínají od špičky postupně ke stonku žloutnout .Myslel jsem si že podle symptomů málo dusíku ale jak to teď napravit ? Hnojím biocannou v tuhle chvíli biovega a kořenový stimulant , v době svitu cca 23-24 stupňů v noci těch 21 cca , vlhkost se snažím držet okolo 80-90% foto dodám , zase se bojím jestli v tom není něco jiného .