Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Black Death Skunk , Indoor, Cob-Led 242W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 955  

Příspěvek č. 781

coskoro mam 20eur vo vacku. s kamosom som sa stavil niekde pri 30. strane ze toto vlakno bude mat aspon 50.
sorry za OT

Old Post 02-02-2018 v 16:36 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 782

EDIT:
Carlosi - Jo, ted mi to taky pripada jako pekna picovina a je to vazne i nelogicky.
Uz to samozrejme nikdy delat nebudu .
Legraci si urcite neudelal ale mozna jsem mu spatne rozumel, inejsem neomulny a anglicky taky nijak zavratne neumim.

Uz jsem to odlisteni tyden pred v Grow-planu vymazal a priste to uz bude lepsi a lepsi .

Browser- Dik.

Maxeaux - Sem rad ze si vyhral sazku.

Naposledy upravil Madical-Strains 02-02-2018 v 18:19 PM

Old Post 02-02-2018 v 18:03 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 531 

Příspěvek č. 783

Hele fikus37, odpovidal jsem na tohle :

Můžeš být mistr světa v pěstování, ale když máš geny na pikacu, tak se nedostaneš ani na půlku a můžeš svítit i 1000 watt.

Timhle
A kdyz mas dobre geny a neumis pestovat? Dopadnes stejne jako ve tvem UVEDENEM pripade... tohle tam chybelo a nebyly mysleny pesty ani jednoho z odpovidajicich, ale asi to stiplo, podle reakce)

Nebo mi chces tvrdit, ze jakykoliv typek co si koupi treba 600W na plochu 120*120 a poridi si treba PP tak automaticky dosahne g/w v jakemkoliv mediu? To snad ne. Z hovna bic neupletes a plati to jak pro geny, tak i proto co mas v hlave a vis co, kdy a jak.
Jasne, jsou lidi co jedou malo vynosne speciality, ale bavime se tady o bezne dostupnych genetikach kterych je plny bazar.

Old Post 02-02-2018 v 18:57 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Registrován: Jun 2016
Příspěvků: 1366  

Příspěvek č. 784

Madi - nenechaj sa odradiť,
nemyslím, že si niečo pokazil a keď sa nad tým zamýšľam, tak ja to až tak traagicky s tým ostrihaním nevidím. Nemyslím, že si zle rozumel. Je to prvotne určené na liečbu, čiže na výťažok do ktorého by som ja určite použil aj tie drobnučké listy, čo tam stihnú dorásť. Usušil by som to spolu s tými palicami.
Výnos teraz nemá zmysel riešiť - furt sa tu naháňa maximum g/W a porovnáva sa, že kto najďalej dočurá..... čo s kvantom materiálu, ktorý Ti nemusí vůbec vyhovovať???
V prvom rade hľadáš kvalitný liek z vhodného modelu pre seba. Na kamošov, čo sa potrebujú strieskať sa můžeš z vysoka vydlabnúť. Držím palce, aby to bol model, čo Ti bude maximálne vyhovovať g/W můžeš vyšperkovať do maxima v hociktorom ďalšom peste už z vlastných klonov.
Okrem toho, je ľahko možné a dosť tomu verím, že to vůbec nebude vhodné na bežné rekreačné zhulovanie, takže aj pre Teba doporučujem maximálnu opatrnosť pri koštovačke.

Skús požiadať majiteľa genu, aby Ti popísal důvody odlistenia týždeň pred kosou. Myslím, že to dosť rozumne vysvetlí. Určite, keď to videl na fotkách, tak si to všimol a vytkol by Ti to, ak to sám nedoporučil. Ja si nedovolím v tomto ohľade žiadne "ODOTEoRIE" , ako by povedal pan Metráček.

Naposledy upravil odo 02-02-2018 v 19:49 PM

Old Post 02-02-2018 v 19:20 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Registrován: Feb 2012
Příspěvků: 215  

Příspěvek č. 785

A zkousel jsi medical strainy jako dinamed,candida, oreange purple atd? Ja jsem mel par cbd medical strainu a super, taky trpim chronickejma bolestma a sjetost uz davno nevyhledavam. Zatim se mi libil nejvic model 1:1, skunk haze cbd. U sebe ted rozjizdim purple orange 2:1 a prave ten dinamed 25:1, tak jsem sam zvedavej. Blby u tehle modelu co fk pomahaj, kdyz dojdou, pak se vrati bolest a u toho vidis, ze se teprve derou ven seminka to je pak blby, ale je potreba to brat s humorem. Nejvic lituju tech co otom treba nevi vubec a jen trpi jako driv my a zadnej lek v dohledu nemaj...

Old Post 02-02-2018 v 20:33 PM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 786

kcb, já to napsal, protože geny je základ. Každá odrůda má jiný výnos.
Já to pochopil tak, že se do mě snažíš navážet a vyvolat hádku.
Mám takovy osobní názor co se týče výnosů.
60% genetika, 20% světlo, 10% hnojiva a 10%tvůj um.
Samozřejmě se nebavim o zacatecnicich co neví co je Ph. Každý systém má své pro a proti. Já už jedu jen hydro, protože je to pro mě jednoduché a na růstu jsem jen 5-7 dní.
Líbí se mi tvoje pěsty a jsi jeden s mála lidi co tady dává fakta a píše pravdu. Podívej se na madiho, kdyby nezapominal tak se mu vede dobře.
Taky se vždy těším co tady připraví

Old Post 02-02-2018 v 20:43 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 787

Tak me to nedalo a prozvonil jsem ho telefonem aby si zapnul Skype. Mel sem kliku a odpovedel mi hned.
Zeptal jsem se na to odlisteni piseme ze jsem mu moc nerozumel aby me taky piseme odpovedel aby nedoslo k nedorozumeni nebo k nepochopeni.
Tady je odpoved...

Ne tyden pred kosou ale 2-3 dni pred tmou coz je 3-5 dni pred sklizni , nekdo dava jen 24 tmy...

Kompletni odlisteni.
Cilem je ze pri ztrate listu se kytka dostane do silneho dlouhotrvajiciho stresu , jako by se pridusi na delsi dobu a zacne tvorit po celou dobu co je ve stresu na svou obranu vice pryskyrice a nove listy ktere ovsem nestaci moc narust , pokud se odlisti i palky tak se kvet jakoby mirne smrskne , stahne do sebe a zhutni a pak jsou kvety jako sutry , krome toho se pry behem cele doby tvrori jeste vice terpenu a dalsich uzitecnych latek nez by tvorila kytka za normalnich okolnosti ale podminka je kytku vratit pod svetlo aby si byla vedoma toho ze ma jeste smysl bojovat.

Nekdo pry pred tmou pripicha stonky hrebikem ale na takoveto poskozeni si kytka behem pestu zvykne a pak je vuci takovemu stresu rezistetni obzvlaste pokud sme kytky trenovaly v rustu a po kratke dobe propichnuti stonku prestane vyrabet pryskyrici uplne.

Jedina nevyhoda je ze pokud to nekdo ma na huleni tak to musi znovu ty povyrostle listecky zastrihnout protoze to pry pri huleni vydava pach sena a kazi to chut toho samotneho kvetu.
Pokud to ma nekdo na lecbu, treba na caj, nebo na vyrobu masticek nebo FS tak listecky v palkach jsou pry v naprostem poradku. Vzdyt I v lekarnach ma pry susina spoustu listecku v palickach .

Odo- Ne ze by se kamarad potreboval u me na navstebe zhulit , naopak , on nechce a jelikoz s nim je hrozna sranda tak mu to nabidnu a taky chci zjistit silu a ucinky. Takze je to spis mala sluzba pro me nez pro nej.

Toketoy - Ne ty jsem bohuzel jeste nezkousel.
Me uz se ta bolest zatim diky bohu od te doby nastesti nevratila. Tak to beru jen reventivne a ted si chci vyrobit FS a z toho rektalni cipky a zamrazit na horsi casy .
Ja mel ty bolesti hodne dlouho a fakt sem myslel ze je to muj konec nedalo se nic delat, treba 3 dni jsem se svijel na polsteli.
A ty prasky zabraly az tak za dve hodiny, a stejne pomohly jen na par hodin a pak to zaclo nanovo a pri tom jsem smel brat jen dva prasky denne a ja jich bral 6 denne a stejne to pomohlo .

Zlata rostlinka to konopi.

Old Post 02-02-2018 v 20:59 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Registrován: Feb 2012
Příspěvků: 215  

Příspěvek č. 788

tak já ti pak napíšu report, závidim, že už nic nebolí, já furt bojuju. naštěstí mám tu fázi kdy mi hrozily nějaký zásadnější zdravotní následky už za sebou a už i normálně chodim. jinak respekt že jedeš ledky a postuješ to sem, vládne tu kolem toho zvláštní klima...resp. neinformovanost, velká část pěstitelů ve světě přechází na ledky a básní o tom jakej je to pokrok se současnýma moderníma cob čipama a u nás nic.asi starýho psa novejm trikům nenaučís. každopádně si tu přijdu jak koperník mezi geocentrikama, ale aspoň tu nejsem sám

Old Post 02-02-2018 v 22:01 PM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anarchom
Stálý Člen

Karma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 491  

Příspěvek č. 789

fíkus : neber to tedka ve zlém, ale musím ti oponovat , znám desítky lidí co jezdí do Vídně pro předražené a prej nejlepší klony či semínka od sensi seeds,duch pasion, utrácejí desítky tisíc za nejlepší vybavení, kompletní sady hnojiv od AN, kvetove boostery atd atd a ve finále vypěstuji úplný brid , který se nedá srovnat s něčím obyčejným pod neznackovym vybavením někoho normalniho kdo ví, zná a umí. ....a nejde tady jen o monstrózní sklizně jaké má kvakos, kcb.....jsou tady borci jako je bohem co delaji masakr pod 250w
To nejdůležitější nejsou geny ale naše ruce, zkušenosti, cvik

Anarchomova zahrádka 2007

Old Post 03-02-2018 v 02:08 AM
Anarchom je offline   Profil uživatele Anarchom   Find more posts by Anarchom   Foto galerie člena Anarchom   Click here to Send Anarchom a Private Message   Add Anarchom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 790

Anarchom, každý na to máme jiný názor. Já si myslím, že genetika je to nejdůležitější . Ale máš pravdu v tom, že pokud k tomuto koníčku nemáš vztah, tak se nikdy nedostaneš k takovému výsledků jako třeba kcb.
Já mám taky pěkné výsledky a dostanu se skoro každé kolo na 1,5 g/watt, ale jen pod led u hps nikdy ani 1. Vlastně jo, ale to jsem jel 250 watt.
U 1000 watt hps to bylo snad max 0,7 g/W
Já nikdy nepoužívám kolínka a zastip jen někdy, tak proto jsem se nikdy pod hps nedostal nad 600 g.
Jsem línej si stim pohrát. To spíš dám brčko a jen tak sedím u kytiček a přemýšlím.
Ale, k tématu Madi to má rozjeté pěkně a každým kolem jde nahoru.

Old Post 03-02-2018 v 06:27 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 791

otrhat listy kvuli pryskyřici, teda takovym způsoben docílit větší produkce pryskyřice, to slyšim prvně... nevim no, to už radši ten propíchlej stonek, ohejbánim si na takovej stress jako díra ve stonku nezvykne. (Když si dvakrát zlomíš ruku, naopak to potřetí bude horší, protože ta kost z předchozích zlomenin posílila)

A pak otrhánim uplně všeho včetně listů z palic moc nevěřim že se palice stáhnou do sebe... logicky by to melo bejt opacne, protoze z palic je neutrhas cely a ty zbytky se budou snazit jeste rozrust v reakci na ztratu zeleny plochy. Tudiz by se palky mely spis provzdusnit, tim jak se listy v nich snazi jeste rychle rychle povyrust. No asi to nekdy vyzkousim na nakym mrzakovi.

Já dělal out že sem prostě naběh do pole a polámal ty kytky... dva dny a blejskaj se. Já vim, když mi takhle radil známej a viděl sem jak jim dává čočku, málem sem brečel, ale co to pak udělalo, to sem fakt čuměl. A to byly out kytky který sou zvyklí na jiný stresy než nějaká ohlá větvička.

Promin, nechci napadat zkusenosti toho amika... sam sem hovno grower co ma indoor jen par kol, ale tohle mi prijdou spis takovy teorie coby kdyby... (vcetne tmy pred sklizni o ktery si taky myslim svy, na terpeny a pomery THC/CBD to asi mit vliv bude, ale rozsireny je ze se taky pekne obsypou... no nejvic se tvori v noci, to jo, ale ze by to byl viditelnej rozdil kdyz necham pred kosou 2-3dny tmu, to rict nemuzu z vlastni zkusenosti narozdil od tech fyzickejch stresu).

toketoy: ja myslim ze naopak docela jdem s dobou v tyhle maly zemicce... Uz jen tady na groweru je ledkaru dost a porad se rozsirujou. Na cannafestu loni a predloni svitili ledky na kazdym rohu. A dokonce tu mame lidi co ty svetla delaj... Naopak bejt nekde v US kde maj el. 3x 4x levnejsi tak bych ledky neresil vubec.

Anarchom... na každym šprochu pravdy trochu. Kdyz nekdo vi, umi a das mu hovno... bic neuplete (jak uz tu nekdo psal). Nadruhou stranu si myslet ze dobrej gen je zaruci uspech, to je trosku naivni. Ja bych to videl rovnocenne. A treba ten Bohem, diky ze si zminil prave jeho... ano umí, ale on tam má i top vybavení a dobrý geny (jedno že ze semen), to samy kvakos i kcb (az hobby stinitka #nohate).

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 03-02-2018 v 07:05 AM

Old Post 03-02-2018 v 06:39 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 792

citace:
Původní příspěvek od fikus37
Anarchom, každý na to máme jiný názor. Já si myslím, že genetika je to nejdůležitější . Ale máš pravdu v tom, že pokud k tomuto koníčku nemáš vztah, tak se nikdy nedostaneš k takovému výsledků jako třeba kcb.
Já mám taky pěkné výsledky a dostanu se skoro každé kolo na 1,5 g/watt, ale jen pod led u hps nikdy ani 1. Vlastně jo, ale to jsem jel 250 watt.
U 1000 watt hps to bylo snad max 0,7 g/W
Já nikdy nepoužívám kolínka a zastip jen někdy, tak proto jsem se nikdy pod hps nedostal nad 600 g.
Jsem línej si stim pohrát. To spíš dám brčko a jen tak sedím u kytiček a přemýšlím.
Ale, k tématu Madi to má rozjeté pěkně a každým kolem jde nahoru.


vážně si dal nějakejch 1,5g/w pod 250?? 375g pod 250w?? to mi pride unreal... u šestikila je to jiná pohádka.

Jako někde sem sice četl (ničim nepodloženou) větu, že s rostoucí watáží výbojky klesá šance na stejný poměr g/w při jinak stejných podmínkách, takže teoreticky i jo, ale když mrknu kolik lidí s 250w se tu na g/w dostalo a kolik lidí s šestikoulí... tak buď je to blbost nebo si to šestikoulaři přikrášlujou. O menších wattážích pak tuplem pod 70w,100w,150w sem g/w nevidel na celym groweru. Kdyby to tak bylo tak vsichni jedou s malyma lampama ale ve vetsim poctu misto aby kupovali sestikila. Tak nejak mi to sestikilo pride nejlepsi a teprve od nej vejs bych ty vete s klesajici sanci na stejnej vysledek veril.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 03-02-2018 v 07:01 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 793

Špatně jsi to pochopil,nebo možná já špatně napsal. 1g na watt pod 250 watt hps jsem dal.
No vlastně jsem udělal 250 g pod 250 hps, ale k tomu se musí přičíst ještě 20-30 watt předřadník,takze vlastně jsem pod gramofon.

Old Post 03-02-2018 v 07:09 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anarchom
Stálý Člen

Karma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 98% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 491  

Příspěvek č. 794

Hele hoši taky pestim nějaký ten pátek a g/w není utopie, poslední dvě kola jsem měl 600w/630g a 400w/440g.....ale mám za sebou taky kola 600w a 330g nebo 250g , třeba tech 250g bylo jen na 5 kytkách a fakt úplně top model, White Satin
Tedka jsem koupil ledky a přijde mi,ze se mi pod nima vůbec nedaří, všichni tady píšou 1,5g/w a mě se zdá ,že mám ve skrini vybledle zebracky, všechno to je o tom v hlavě a v rukách, stejně jako v pěstebních stylech,tak i v názorech se rozchazime a každý upřednostňuje to,co mu nejvíce vyhovuje, já osobně si myslím, že 0,8 g/w u 600w je krásný výsledek a ti co delaji více si zaslouží obdiv,každopádně jak bylo řečeno, je to koníček a vášeň a ti lidi, co si myslí, že koupí vybavení a hnojiva a budou čekat, že stačí zalivat vodou a zbohatnout z toho, jsou na omylu.....sami víme kolik času a pile stojí povedenej pěst a verim, že někteří členové zvládají sklízet top sklizně s jednou rukou v řiti, za všechny ty roky,co to dělají. ....
Každopádně, všem přeju šišky jako predlokti....
Buc ať to roste

Anarchomova zahrádka 2007

Old Post 03-02-2018 v 09:32 AM
Anarchom je offline   Profil uživatele Anarchom   Find more posts by Anarchom   Foto galerie člena Anarchom   Click here to Send Anarchom a Private Message   Add Anarchom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 795

.

Naposledy upravil Madical-Strains 03-02-2018 v 10:25 AM

Old Post 03-02-2018 v 10:09 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 796



Tak vsechny listecky i listy z kyticek jsem mel uz vcera ususene a napadlo me z nich vyrobit hasik z ktereho pak uz muzu vyrobit cokoliv , jesli ztoho neco teda vubec bude a jesli se mi to podari.

Nevim jesli ta usazenina je vazne ta pryskyrice nebo jesli ta usazenina nejsou jen nahodou spis rozdrobene listy a dalsi bordel.
Moc se mi to nezdal protoze je videt jak jsem s tim hejbnul , jak se to ve flasce zvirilo, jsou tam videt drobne castecky nade dnem a skutecne vypadaji spis jak nejakej bordel.

Musim jeste nekde sehnat kavove filtry.

Ta posledni fotka je vzhuru nohama a at ji v pc otocim jak chci tak na Grower prijde obracene , tak sorry.

Old Post 03-02-2018 v 10:12 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pěstník
Stálý Člen

Karma uživatele Pěstník - 37% Pěstitelská

Registrován: Jun 2017
Příspěvků: 62  

Příspěvek č. 797

Medic: Cedil si to přes síto ? Pokud ano tak bych se nebál toho že v tom budeš mít lístečky.

Old Post 03-02-2018 v 11:24 AM
Pěstník je offline   Profil uživatele Pěstník   Find more posts by Pěstník   Foto galerie člena Pěstník   Click here to Send Pěstník a Private Message   Add Pěstník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 798

Jo, cedil 2x,.
Ted jsem ve fazi kdy jsem prorizl lahev a dal dva filtry do sebe a ted prekapavam , jeden filtr prasknul ve svu na spodku .
Zadny bahynko tam zatim ale nevidim co bych mel z toho filtru pak zeskrabavat , asi z toho bude prd.

Zatim to jen prekapava a ja to nechci ten filtr mackat a urchlovat aby se neudelala dira i v tom druhym filtru to uz by pak bylo uplne v riti.

Old Post 03-02-2018 v 11:32 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 799





Tak sem to musel precedit jeste pres jeden pytik a trochu tomu pomoc mackanim, jinak bych to delal do zitra ,protoze v ty precezene vode bylo jeste spoustu toho bahynka, tak sem to vzal jeste jednou. Ziletky ale nemam tak jsem pouzil bohuzel nuz a spoustu bahynka se vsaklo do toho filtru a nejde to lepe nozem seskrabat, podle toho to vypada.

Takze , seskrabal jsem s obou filtru za mokra to bahynko a otrel o zrcatko.
A ted co s tim?
Asi par hodin pockat az se vypari nejaka ta voda a pujde z toho udelat kulicka.
Kdybych ji delal hned , asi by se mi to jen rozmazalo mezi prsty tak nechci riskovat.
Jsem zvedavy jesli to bude alespon 1 g.

Ted koukam na to ze to ma nejakou hodne podezrelou tmavou barvu nez to je v navode tady na Groweru, on to ma takovy svetly, takze mozna ze to byl vazne jen nejakej bordel .
Co myslite? Delam to ted poprve.

Old Post 03-02-2018 v 12:32 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 955  

Příspěvek č. 800

citace:
Ted koukam na to ze to ma nejakou hodne podezrelou tmavou barvu


Je to Black Death Skunk!

Old Post 03-02-2018 v 13:35 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 801

Neocekavan prisel pred chvilkou kamos a rikal me , ze to s nejvetsi pravdepodobnosti nebude hasis ale jen nejakej kal a drobecky listu, spis bordel.
Rekl me .... reknu ti to za pul hodinky jesli to hasis je....a nez sem stacil protestovat at na to nesaha ze to je jen bahynko ktery neni hotovy a musi jeste uschnout tak trosicku si takovou opravdu jen malilinkatou lozicku co tam ukapla na to zrcatko nanesl ale opravdu jen lehoucce na cigaretu a zapalil si to.
Uz pri tretim sluku najednou vyskocil a zarval ...doprdele ! Ja to asi ty vole prehnal!
Ted tu stoji u okna a nemuze to rozdychat, hulil cca pred 5 minutama a ted je uz uplne bledej,
A nejak komicky zpomalenej , drzi se tady za hlavu a premysli co ma delat. Srandovne mluvi . Je to pry uplne sileny a uz to pry dlouho nevydrzi.
Je to ale normalni hulic narozdil od me a hulil i hasis, nikdy schizu u toho pry nemel, tak prosim poradte rychle ,cim to zneutralizovat, co s nim mam delat ?
Mliko? Nebo tak neco?

Ted pozoruju ze se zacina trochu tlemit a sedi na zemi a furt se drzi za hlavu.
Rika tak todleto se este nehulil.
Nemuze se mu nic stat?

Diky za rychlou reakci.

Old Post 03-02-2018 v 14:08 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JetiX
Stálý Člen

Karma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% Pěstitelská

Registrován: Nov 2017
Příspěvků: 608  

Příspěvek č. 802

Na ganju ešte v živote nikto neumrel. Daj mu jesť.

Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.

You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...

Old Post 03-02-2018 v 14:17 PM
JetiX je offline   Profil uživatele JetiX   Find more posts by JetiX   Foto galerie člena JetiX   Click here to Send JetiX a Private Message   Add JetiX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 803

To mám záchvat. On line přenos prehulenosti. Medi, ty jsi zabiják.

Old Post 03-02-2018 v 14:28 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 804

JetiX -Jo, diky za radu. On uz utekl ven, ze pry tady nevydrzi , ze to musi vybehat nebo co.
Tak nevim jesli se jeste vubec vrati.

Fikus - to jako ze si toho vzal moc, jako ze se prehulil?
Fakt si vzal jen kapicku ani ne. Rikal ze zna svou miru.

Old Post 03-02-2018 v 14:59 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Registrován: Jun 2016
Příspěvků: 1366  

Příspěvek č. 805

Písal som Ti, aby si bol opatrný.... je dobre na takýto prípad zjesť nejaké citrusové ovocie - pomaranč, mandarinku npr a rozžuť čierne korenie....

Old Post 03-02-2018 v 15:47 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 806

Ja nic , to si udelal uplne sam , ja sem byl na zachode a on to mezitim vyhulil.
Jeste zatim neprisel, volam mu a ma vyplej mobil.

Ja opatrnej sem , bal bych se hulit i tu susinu ,amik me varoval , natoz nejakej hasis.
Udela si to sam , ja myslim ze spolehal na to ze to jsou jen rozdrolene listy.

Ale samozrejme ze mam z toho radost ze se hasik povedl

Old Post 03-02-2018 v 17:00 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atletico
Stálý Člen

Karma uživatele atletico - 4% Pěstitelská

Registrován: Dec 2017
Příspěvků: 272  

Příspěvek č. 807

No ako?resuscitaciu nebolo treba? inak aky bordel by z toho mohol vzniknut?nic ine to byt nemohlo :P len som zvedavy co s tym budes robit ked to je taka sila..budes mat z toho pozitok?kamos nech si da studenu sprchu daco do zaludka a nech to rozchodi na vzduchu

Old Post 03-02-2018 v 17:01 PM
atletico je offline   Profil uživatele atletico   Find more posts by atletico   Foto galerie člena atletico   Click here to Send atletico a Private Message   Add atletico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 808

On odesel, rikal ze to musi vybehat a ze urcite prijde, zatim ale neprisel.
Tak nevim, trochu se bojim aby se mu nic nestalo, kdyz nevim co a jak.

Ja ale has hulit nikdy nebudu, jasne ze je hasis silnejsi, predpokladam ze ta susina takovy zabijak snad nebude.

Old Post 03-02-2018 v 17:08 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 809

noo... tipnul bych si ze bude mozna vetsi uspavak nez ten hash.

On bejva sice hash jakoby silnejsi, ale zhuli te to uplne jinak. Po hashi sem nikdy neodpad (maximalne az po case, kdy uz high zacne opadat), narozdil od nekterejch indickejch odrud a to ikdyz byl z nich. Takze bych byl opatrnej i se susinou.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 03-02-2018 v 17:12 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pěstník
Stálý Člen

Karma uživatele Pěstník - 37% Pěstitelská

Registrován: Jun 2017
Příspěvků: 62  

Příspěvek č. 810

A není možný že mu to jen nesedlo ? ... někdy když je příležitost na hulení a dám si třeba i jen jednoho prda ta to sednout nemusí a taky se celej zamotám. Buď v klidu tvůj kámoš teď nejspíš jen sladce spinká

Old Post 03-02-2018 v 17:15 PM
Pěstník je offline   Profil uživatele Pěstník   Find more posts by Pěstník   Foto galerie člena Pěstník   Click here to Send Pěstník a Private Message   Add Pěstník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4873450 seconds with 28 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív