Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stala sa mi taka vec. Mam na balkone v kvetinaci 1 no name, ale to je teraz uplne jedno. Substrat: keramzit+substrat pre kaktusy+perlit. Polial som to a perlit zozltol. Absolutne nechapem ako to mohlo tak zreagovat a hlavne preco? Stale to polievam tou istou odstatou vodou, no mozno v nej daco bolo,ozaj nechapem. Ak ste sa niekto s tymto stretli, zaujimalo by ma co to je.
Inac uz je to v pohodke, viackrat sa mi to neopakovalo.
chell: přeci zozltl - jasný jak facka, což bych si jako starej překladatel troufl přeložit jako zežloutl - bohužel vůbec nevim, čim to je , ale aspoň jsme o krok dál
diky hosi! Ozaj to zelezo sa mi zda asi najpravdepodobnejsie. Aj ked tomu nerozumiem ked stale zalievam tou istou vodou, no mozno tam otec vysypal nejaku hrdzu
sem se smál a to mam za to - mě ten perlit totiž zožltl tiež, ALE aspoň další dílek do skládačky - žežloutl jenom u INDIK, u SATIV je furt bílej a zelejvam je tou samou vodou - že by nějakej "indikokryptoid"