Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Podstava DarkStreetu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Pang
Stálý Člen

Karma uživatele Pang - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2017
Příspěvků: 42  

Podstava DarkStreetu Příspěvek č. 1

Zdravím,
mám box DarkStreet60 a zevnitř na spodní stěně není odrazový povrch, ale normální černá. Všiml jsem se, že u novějšího modelu tam je taková vanička, která se tam dá nasadit. Tak se chci zeptat, jestli to nechat tak nebo tam dát třeba alobal/ diamantovku? Díky

EDIT: dal jsem jsem to omylem do špatné kategorie a nejde to smazat, abych to přesunul, tak se omlouvám

Old Post 05-09-2017 v 17:04 PM
Pang je offline   Profil uživatele Pang   Find more posts by Pang   Foto galerie člena Pang   Click here to Send Pang a Private Message   Add Pang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alfonzito
Stálý Člen

Karma uživatele alfonzito - 1% PěstitelskáKarma uživatele alfonzito - 1% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 71  

Příspěvek č. 2

Ta vanicka je tam tak ci tak dobra len na to ze ked prelejes alebo podobne tak ti to nevytece na zem. Ci je odrazova alebo nie je uplne nepodstatne kedze az zaplnis priestor tak na tu podlahu nedopada prakticky ziadne svetlo

Old Post 05-09-2017 v 17:56 PM
alfonzito je offline   Profil uživatele alfonzito   Find more posts by alfonzito   Foto galerie člena alfonzito   Click here to Send alfonzito a Private Message   Add alfonzito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pang
Stálý Člen

Karma uživatele Pang - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2017
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 3

No jasně, to mi ani nedošlo. Ok, díky!

Old Post 05-09-2017 v 18:04 PM
Pang je offline   Profil uživatele Pang   Find more posts by Pang   Foto galerie člena Pang   Click here to Send Pang a Private Message   Add Pang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulman
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulman - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2017
Příspěvků: 50  

Příspěvek č. 4

Pang: nazdar ten tvoj box ma rozmer 60x60x150? Pretože ja sa taký chystam kúpiť a chcem vedieť aký bude do toho ideálny odťah s pachovym filtrom. Aby to nebolo v byte pocit a cítiť.

Old Post 06-09-2017 v 11:02 AM
Nebulman je offline   Profil uživatele Nebulman   Find more posts by Nebulman   Foto galerie člena Nebulman   Click here to Send Nebulman a Private Message   Add Nebulman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anarchom
Stálý Člen

Karma uživatele Anarchom - 96% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 96% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 96% PěstitelskáKarma uživatele Anarchom - 96% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 210  

Příspěvek č. 5

nebulman: sklAdal jsem tedka kamaradovi tenhle box a dali jsme tam dvourychlostni prima klima 160/220 m3 ,staticky podtlak je,ale udelas pasiv a ideal,pachac dej vetsi 250-300m3 jo a prumer 100mm myslim ze nahore vetsi otvory nejsou ;-) :-)

Anarchomova zahrádka 2007

Old Post 06-09-2017 v 15:10 PM
Anarchom is online now   Profil uživatele Anarchom   Find more posts by Anarchom   Foto galerie člena Anarchom   Click here to Send Anarchom a Private Message   Add Anarchom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pang
Stálý Člen

Karma uživatele Pang - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2017
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 6

Nebulman: Ahoj, jo je to 60x60x150. a mám tam tt s průtokem nějak 220, jestli to bude stačit ti zatím neřeknu, ještě totiž nekvetem

Anarchom: ten horní otvor na odtah je velký, max 100mm určitě ne já tam mám 125 a když jsem to montoval, tak jsem zkoušel i 160 a vlezlo se v pohodě, ještě jsem to utahoval

Old Post 11-09-2017 v 20:28 PM
Pang je offline   Profil uživatele Pang   Find more posts by Pang   Foto galerie člena Pang   Click here to Send Pang a Private Message   Add Pang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7814750 seconds with 22 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív