Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, rozhodl jsem se otestovat led na tomto výkonu a vyplachnout zbytky flasek metropu mr1,2 a callgreen.
Jednička už udělala papa, callgreen a mr2 jsou na řadě.
Pěst proběhne bez výměny roztoku do proplachu, alespoň to mám v plánu nejsou hnoje.
Doba růstu cca do dvou týdnů nevim...
Kvetem cca týden...
Ph/EC 5,8/1,8
HomeboxQ120, platinium aerotop 100, homemade 2x vero 4000k d bin 80cri na nominálních 2100mA
Naposledy upravil anon383596 05-09-2017 v 11:21 AM
Tož to já vím ale na to to nemám víš jak a já stejně chci vidět co to udělá proč to neprubnout trochu punkove
Jo mimochodem se mi u toho homeboxu droli ta vnitřní bílá vrstva no toto to je jak jelimano z teleshopingu kvalita de do kopru koukam všude
ahoj,muzu se zeptat jak dlouho ten homebox mas??? Mam ten samej asi 5 kolo,ale vse je uplne cajk,necistil si to treba savem nebo necim agresivnim?? Nestrikas tam nejake chemky???
Jinak si myslim,ze to pokvete i tak,urcite zalezi na spektru,ale predevsim na tom kolik svetla denne dostavaji,pokud budou mit 12h musi kvest i pod 4000
Dostavaj momentálně 14 a zdravím tě, vona ta cn haze je takovej případ sám pro sebe ale to je jiná.
Homeboxu budou dva roky a byl jednou složen a rozložen respektive opačně. Od toho znovuslozeni v ohybech praskliny a odloupana vrstva dolozim foto zítra.
Žádný extrémy furt ve stejných podmínkách, ani savo ani žádnej jinej agresivní sráč
A novej trimer na ty křaky jsem si pořídil;-)
No oproti tomu chcipakoj co mam 135 je to slušná střela, chtel jsem 555 ale nestih jsem nekdo mi ji vyfouk a potrebuju řezat už topime a nic do kamen vše v metrech. S tou stopetatricitkou tragoska a řeže mi to do zatáčky teče z toho olej na řetěz furt se to pálí i když je to ostrý na to nemam nervy. Potřebuju pilu na řezání a ne řešit proč to nemaka jak má a hlavně trochu výkon. Používáš ten xpckovej olej? Točí to prej až 13 tak abych věděl
JJ mam ten zeleny od HSQ tuším XP (pred tým LS+) ako píšeš, furt riedim o cca 10-20% viac než doporučujú, možná to trošku horšie štartuje ale nezadrie to ani boh
ku štartovaniu je treba trošku citu a cviku ale inak celú dobu bez opráv..akurát lišta je už na sračky ked tak kukám na tú tvoju leštenku
Tak jako jasný rvát ji nebudu pokusím se krotit, horší je ta cena toho oleje si dělají cecky pomálu pětikilo , vono to teda zas chvíli vydrží ale stejně přidaj dva litry otáček a tu máš mazivo ,třičtvrtě komponentů made in rejze a nazdar sem zvědav jakej kus jsem trefil ať to řeže zdar a sílu
Buď rád, že máš Husqvarnu. Já koupil před rokem Hecht a jela mi hodinu a půl, pak reklamace po reklamaci jela půl hodiny, zase reklamace a pak jela asi 6 hodin po 20 min řezání kopr, takže za mě určitě buď Husqvarna nebo stihl.
Hecht zrovna neni to pravý ořechový a uvidíme jak dlouho bude makat ta husqva ,já doufám že dlouho od husqvarny mam i rider a je v poho od stihlu plotostrih a ten je taky fajne ,ale nebudu si dělat iluze o kvalitě dnešních komponentů.
No nic nechme pily pilama a půjdem se kouknout na kytí.
Teď nevim od kolika do kolika jsem to nařídil ,pokud už spíme dodám foto zítra