Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Loni jsem sklizel koncem zari, letos to vidim tak na prvni tyden v rijnu mno, takze neprijde mi, ze by kvetli pomalu, jinak jsou to ty zluty na treti fotce...
Tak to jsem v prdeli :-D Moje jsou nakvetlý asi jako ty si měl na příspěvku z 29.8.
Mam jich víc, semena od DINAFEM, nekteré mají celodenní světlo, některé méně, jsou v zemi i v květníku a šišky jsou víceméně všude stejné. Jsou to ale obludy, některé mají přes 4m a 2m na šírku :-D
Substrát kvalitní a hnojeno vším od HESI. Asi jsem tomu dával moc dusíku, ale podle barvy listů mě to nepřišlo. Jiný odrůdy jsou pěkný.
Tak “žluťáci” dnes sklizeny, Critical 2.0 od Dinafem...a ješte jsem preventivne ostříhal ty největši vrchy z Critical Mass od Mr.Nice, má být celkem deštivo tak se chci vyhnout plisni a polamání...konec léta stoji za prd:/
Naposledy upravil Paranormal Grow 03-10-2017 v 12:19 PM