Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, řeším menší problém s prckem a to, že jeden z pěti je takový chcíplý, má povadlé listy, moc neroste, listy jsou slabé na dotek. Médium je kokos, zatím v růstu, ale už budu přepínat na květ (mám tak 30+ cm). Vlkhost držím nad 70 % a teplota je kolem 32 °C což se snažím regulovat ještě. Hnojím slabě jednou za dva dny.
Zkus to vyfotit jako celek, ale obavam se, ze tady je neco spatne obecne .. Jestli by nebylo lepsi to zrusit, nakoupit vitalni a zdrave rizky a radeji obetovat dalsi cas s rustem, nez tohle trapit na kvetu .. Pokud tohle prepnes na kvet, bude to spise skoda penez za propaleny proud.
Vypadá to že máš problémy se zavlažováním nebo obecně se zalíváním
Nemluvě o živinach jestli přepneš asi budeš mít velký hoňky...
Můžu se zeptat čim na to svítíš ?
Já právě ty řízky už koupil takhle velké, borec to měl asi venku ve skleníku. Mám je od pátku :/ Ty velké jsou od něj, ten jeden, který vypadá jinak, je něco jiného.
V pohodě , chybama se člověk učí , tady si našel větší za 200? Neblbni vole , to taky neber :-D velké klony jsou na prd... a za 200? Normální cena je okolo 120 za kus..