Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdejší Matkař mi zařídil řezy tudíž za cca 7 dní už budou u mě pěkně felit v Hlíně...
Rozhodl jsem se pro 3 kusy na plochu 120*60 v 3x 11Litrových květináčích ...
Hnojky pojedu se spokojeností a zkušeností BioCanna : BioRhizotonic BioFlores BioVega BioBoost !
Za hlínu jsem zvolil biobizz Light mix..
Skřín Home Made z OSB desek
Brzy se těšte na Update
Vegetační Fáze pojede pod MarsHydro 480 ( nějakých 120W rusotvá fáze nějakých 192W květová Ale to nás nezaujmá protože na květ tam vrazím LED VERO 29 242W což si myslím budeparadní Setup na tuto plochu pokusím se opět 3 kytky parkrát zaštípnout rozvětvit do sítě a přepnout
Ahoj,jak dlouho cca plánuješ růst, ? měsíc dva ,-) nb to rozhodnes v průběhu dění.. jinak sledoval sem minulý grow.. aaa neříkám nic,rozhodně palec nahóóru.
zatím vždy přepínam podle toho jak se situace vyvíjí... tentokrát budu bojovat s tím abych udělal jen vrchní plaice žádne spodky a žádne malé zmetky.. prostě jen Pořádne TOP granáty.. Určitě ještě budu tvořit homemade síť do mýho novýho boxu.. protože takový rozměr asi nebude..
poslední kolo sem přepl dost pozdě i když mě to nevadilo uroda byla top top ! a furt chutná skvěle..
BTW děkuju za sledovaní snad se někdo z toho i něco přiučí.. jinak jak zase chodím po kamaradech po venku .. tak sem našel box 3*2 metry.. na bytě u kamošky.. Což je hec.. ale dovnitř mě nepustila .. ve frýdku sem pak naradil na kámoše se boxem 80x80*160 s 4koulí sodou prostě .. svět growers je větší než jen tohle maličkatý forum
tak tam ještě přibyde jedna malá ze semínka včera sem dal klíčit naštěstí bude jen v malém 3,5 litrovém květináčku prostě taková bonusovečka maličká mám to vymyšlený.. už se těším až začneme s ženou po výplatě vytvářet homemade Síť na podporu stonečků a ták zítra jedu pro řezy a zajedu si i pro tu hlínu konečně !
tak finální setup Ready na První kolo
takže docela vlhkost na to že tam větrám v kuse a box je naprázdno ..
takže nějaký rady na rozběhnutí skříně.. ? ještě mam cca 24 hodin na upravy !
Na Růst: bude mars hydro II 480 ( 120Wrealná spotřeba > epiled 5W čipy ) čínapanel ale na růst stačí parádně..
hlavně spotřeba není tak velká a setřím si dva čipy na Veru
Na květ :SPIDER VERO 29 4xCOB-LED + 10 Osram Oslon Red 242W celkem
Odtah: vents TT 100 (uplný zakaldní slaboch ale stačí )
Přítah: passiv podpořený lehce jedním PC fanem
Vítr tvoří 2-3 Klipsnový Hurricane Vetilatorky 15cm 30W přemýšlím jak udělat jeden velký větrák do skříně aby tam byl pořádný vítr... to snad časem nějak vytuním nejlíp na květové Období !
Voda: vždy odstátá min. 24hodin.. Ph.. bude stabilně 6,5 celou dobu ( teda aspon se budu snažit) ale už vím že tohle složení mi dovolí hodně chyb ..(samosebou nechci chybovat )
kdyby bylo třeba něco dopsat určitě se neboj napsat
bohužel by to bylo už zase moc nenápadné kvuli 3 kablíkum k hydru bych musel dělat poličky navíc boční díry a to už by byla piplačka.. věřím že takhle to zvládnu .. jediné co mužu uudělat je ted jak to mám zapojené udělat jakby lišty z kartonu obaleneho diamantovkou a pěkně zakrýt uličky.. mě se zase líbí že je to jen dřevěná černá skříň se zrcadlem a je to co nejvíc nenápadné a že mám právě všechno uvnitř
hnoje ani nevím mám už je dma dlouho a jen dokupím co chybí ale počítej každá lahve cca 500 jinak mám strach .. ale kdo se bojí nesmí do lesa ne ?
Jinak .. když domu donesu řízečky.. nevadí jim pár dní 24/0 světla.. ? prvních 48 hod. třeba.. nebo je to blbost ? protože nevím jak na ně svítí matkař