Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdysi před cca 12 lety jsem si koupil s kámošem od jednoho malého překupníka trávu(chodil ještě na ZŠ) a když jsme si dali jointa, tak jsme se neuveritelne asi hodinu chlamali. Určitě to nebyl žádný extra model. Muselo to být něco, co je u nás hodně bězné. Myslím si však, že to nebyl Skunk, ten jsem párkrát měl a je takový víc otupující. Nevíte, co to mohlo být?
Chtěl bych si něco takového vypěstovat, co nezkazí zábavu na akci tím, že to každého otupí, ale právě naopak povzbudí a je sranda. Žádné halucinace, žádné padání do kolen nebo uspávačka. Nemohli byste mi prosím něco doporučit?
Mám vyzkoušené, že na každého působí odlišně i stejné odrůdy, takže je potřeba aby sis sám našel model co na tebe, takhle bude působit, ale obecně sativa by mela být energická.
bohužel ten řechtací efekt po nějaký době zmizí... stejně jako pak i "útoky na lednici"
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus