Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ,
našel jsem celkem zajimavou kytku,
tu na groweru jsem ji zatím nikde nenašel
nemá někdo zkušenost ?
Semínka jsem našel zde ovšem cena se mi zdá hodně přestřelená? - http://ganjaseeds.cz/lang-cs/bc-bud...-regulerni.html
Internet je plnej odrud ktery tady na G nikdy neuvidis , otazka je jestli dostanes kvalitni genetiku ,nebo je to jen tahak na lidi kteri nakupuji stylem drazsi=kvalitnejsi.
Jeden tvrdi o podobnych bankach shit, druhej na to neda dopustit, ale pokud nejsi ulitlej lovec unikatnich genetik ,tak si myslim ze vetsina z aspon trochu lepsich bank bude pri poradne selekci vic nez dostacujici. Zkusil bych vyselektovat matku a pokud to bude dobry tak si ji nech , za tu cenu co to prodavaji to moc na vysev neni .
BCBudDepot nebrat. The Purps jsem kupoval cca před 9 lety a bylo to naprosto skvělý, pak jsme koupil pakl asi před 4 roky a naprosto strašný. Museli přijít o origo matku The Purps a nedokázali selekcí urdžet tu linii v nějaký rozumný kvalitě. To co z toho udělali je odpad.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.