Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » potřebuju radu,ale těžko mi jí dáte
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Astahoe
Stálý Člen

Karma uživatele Astahoe - 9% Pěstitelská

Palec dolů potřebuju radu,ale těžko mi jí dáte Příspěvek č. 1

Takže,sadil jsem dost pozdě něco asi 14 dní před koncem školního roku,ale roste mi to moc pěkně.Maj asi 70 čísel a jsou hezoučký.Je to moje první balkonování.Ale jak jsou tedka ty vedra tak strašně rostou (normálě v pohodě) ale mě už začínaj bejt vidět aspon od 4 sousedů.Tedka jsem byl 5 dní pryč a vytáhly o 6 čísel.Mám strach že než vykvetou budou aspon metrový možná víc.... potřebuju aby co nejdřív vykvetli (prej že kristalon je "vykvete" tak ho použiju) A taky si říkám ,je možný to pěstovat jen tak v pokoji??Já myslím,že je tam málo světla,ale kdo ví.......at odpoví........

Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu

Old Post 18-08-2003 v 00:14 AM
Astahoe je offline   Profil uživatele Astahoe   Find more posts by Astahoe   Foto galerie člena Astahoe   Click here to Send Astahoe a Private Message   Add Astahoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuoZelnik
Host

Příspěvek č. 2

Vezmi je z balkonu asi tak na dva dny do uplny tmy, at se nastartuje kvet. Jestli mas moznost, dale je nos do tmy, treba do komory tak, aby mely jen 12 hod svetla. Prestan hnojit dusikem, kdyz, tak pouzij kristalon 'plod a kvet', event. s pridavkem OBM.

Old Post 18-08-2003 v 06:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouZelnik
Stálý Člen

Karma uživatele kouZelnik - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

nojo, preklep - a zrovna v nicku

Old Post 18-08-2003 v 06:31 AM
kouZelnik je offline   Profil uživatele kouZelnik   Find more posts by kouZelnik   Foto galerie člena kouZelnik   Click here to Send kouZelnik a Private Message   Add kouZelnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouZelnik
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Chachaaa, taky si vzpominam, jak jsme barvili polystyrenove koule na oranzovo a vanocnima hackama je vazali na kytku, ktera pak z dalky vypadala jako rajcatovnik. Ale v dalekohledu to je stejne poznat.

Old Post 18-08-2003 v 07:11 AM
kouZelnik je offline   Profil uživatele kouZelnik   Find more posts by kouZelnik   Foto galerie člena kouZelnik   Click here to Send kouZelnik a Private Message   Add kouZelnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zkus to postříkat Phytaminem,většinou to urychlí vytváření paliček a jejich poměr vůči listoví.Fakt god přípravek,vykvetli mi i poslední modýlky kterejm se ještě nechtělo.
Zdar

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 18-08-2003 v 07:58 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Hele díkes moc všem za radu,ráno než jsem se tam šel podívat tak jsem o tom moc přemýšlel,ale tedka když jsem tam přišel tak co?..............no přece vlásky Ty kyti maj dost zvláštní smysl pro humor Ale stejnak dík........

Old Post 18-08-2003 v 08:45 AM
Astahoe je offline   Profil uživatele Astahoe   Find more posts by Astahoe   Foto galerie člena Astahoe   Click here to Send Astahoe a Private Message   Add Astahoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No tak vidíš v poho.A nemusíš nic šéfovat.

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 18-08-2003 v 08:56 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
srnec
Stálý Člen

Karma uživatele srnec - 79% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 8

Ty vlasky nejsou vsechno---ja uz tam vklasky dlouho akorat ted jich pribyva a kyta se pripravuje na kvet... ale stejne ych to zakryl kdybych mohl!! Protze takhle to bude kvist vlekle a uz je nacase a byto poradne zacalo

Old Post 18-08-2003 v 11:25 AM
srnec je offline   Profil uživatele srnec   Find more posts by srnec   Foto galerie člena srnec   Click here to Send srnec a Private Message   Add srnec to your buddy list     Navštiv homepage uživatele srnec! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin Silenus
Host

Kontroluj výšku Příspěvek č. 9

Použij kolínka z growshopu pro zohýbání, dokud je čas. Ještě lepší je natáhnout si na balkóně pletivo... tak se nemusíš bát sousedů.

Hodně stěstí!

Old Post 18-08-2003 v 12:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

2srnec:zakreju to když budu muset,ale jak to průběžně sleduju dneska,mám pocit že mi to raší před očima.Kde ráno nebylo nic už jsou taky vlásky.Ale nevím,pěstuju prvně.Když se s tím nic dít nebude zakreju to.

Old Post 18-08-2003 v 12:22 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

K tomu pěstování jen tak vevnitř:
Jo loni sem to zkoušel, měl sem za voknem čtyři samičky, teda ne že by to byly náký zabijáci, ale ke konci měly asi tak 150 cm a paličky v pohodě. Byly to sice takový hubený mrchy (žádnej vítr a tak), ale jelikož jim tam sluníčko svítilo většinu dne tak to docela zvládaly. Fakt to funguje. Zkusil bych to i letos ale mam strach mít cokoliv doma.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 18-08-2003 v 19:00 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Taker:no já jsem byl asi 10 dní pryč a měl jsem je jen tak uvnitř.Protože byly vedra tak aby se neupekli a taky my je chodila zalejvat moje holka,tak aby nemusela every day.A za 10 dní vytáhli asi 40 cm,ale byly to takový debilní stonky a na každým asi 2-3 listy.A ten stonek se lámal vlastní vahou...........prostě děs

Old Post 18-08-2003 v 19:43 PM
kouZelnik
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Kdyz je malo svetla, tak se vytahuje kazda kytka.

Old Post 19-08-2003 v 06:27 AM
Astahoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Tak ted mám jinej problém.Nevíte někdo jak poznám hermáče??
Mám tušení že moje nejhezčí kyti je hemec.Vypadá to tak že je ten stoneček na kterým bude palička a hned vedle (u kořene toho stonku) jsou dve takový kuličky.Dost malý,takže je možný že by se to časem protáhlo a stala se z toho blizna a nebo mi to fakt voušuká???
xxx
xIx
oIo

Takhle to vypadá.X jsou blizny s vláskama a "o" vypadaj jako koule

Old Post 19-08-2003 v 16:56 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 15

Nó Astahoe tak za ten nákres s legendou nemůžu jinak než K+4U, fakt hustota ááááá

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 20-08-2003 v 16:33 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Tak nevím co to vlastně je.Ono se to mění.........a to rychle.Chvíli to vypadá jako koule pak jako blizna,pak mám pocit že vystrkuje vlásky a pak na mě mrká....................

Asi si dám chvíli pauzu než to půjdu dohulit

Jinak díky za K

Old Post 20-08-2003 v 22:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás