Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,pište sem co letos z AF budete pěstovat,podělte se o své rady.
já letos plánuji 10x northern ligt,5x auto mazar, ve 20l kýblech.
Pánuji že bych zasadil i něco do kukuřice.
Do jakeho substratu by jste volili tyto AF ?
Děkuji ja rady či zkušenosti.
Ano jsou to feminizované neměl sem s tim nikdy žadnej problém a vyhovuje mi to nic jiného zatím nechci . jinak kamarad jel loni orange bud,a bez jediného problemu vynos vysokej a chut sladká moc dobrej model
zdar ja letos z matu zase roky odskousenej AUTO JACK od Fair seeds a dal BLUE MAMOOTH Barney.........SUPERSONIC CRISTAL STORM od SamSara seeds....a SIRUPA od Budhy taky vyzkousenej dobrej model ale nevynosnej......taky sem mel Anubisa od Pyramidy ale neco ji zlikvidovalo jeste hodne malou tak sem na ne zvedavej...
Původní příspěvek od barneyfarmaris Stihne mi dozrát AF ked ich dam klicit teraz a hned ven jak vykuknou ze semena?? Seed banka pise doba kvetu 55 50 dni