Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, jak už název napovídá, sháním nějaký technický semínka z eshopu.
Chtěl bych tím záruku legálnosti a zároveň hledám rostliny s vysokým obsahem CBD, aby to bylo dobrý do mastiček atp.
Někdo něco?
Npr. Carmagnola. Ja som ju nezohnal. Tuto odrodu doporučuje B. Bryndová vo svojej knihe. Ďalšie ňou doporučené odrody musím nahľadať. Potom doplním. K týmto odrodám by mal predajca poskytnúť aj certifikát k legálnosti pre prípadnú buzeráciu uradmi. Celkom by ma zaujímalo, že ako to dokážu skontrolovať.../tie úrady/ okrem toho, tá nízka úroveň THC pod 0,3 je čistá teória. Vraj vo vyšších nadmorských výškach sa vplyvom vačšieho množstva UV - žiarenia zvyšuje aj obsah THC. Či to je pravda, neviem - chcelo by to analýzu. :-)
Aha, no já tu Carmagnolu taky nenašel.
Jsem čekal, že najdu na netu mnohem víc druhů technického konopí a nějaké obsahy cbd a tak. A ono houby..
Nenašel jsi prosím tě ještě jinou odrůdu?
Technicke je vetsinou na semena (olej) nebo na stonky... Konopi s obsahem CBD se obvykle nerika technicke. Jsou to slechtene odrudy, takze je potreba se obratit na slechtitele. Vetsinou k dodani jako rizky - viz treba cbd crew.
A pouzivejte hledani - uz tu ve foru o cbd odrudach jsou minimalne tri temata.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Zdravím, takže běžně k dostání nejsou semínka konopí s thc pod magickou hranici 0,3 % a s vysokým obsahem CBD? :-o
Nechce se mi před našima obhajovat kytku s vysokými čísly thc, ikdyž to je lékařká odrůda.
http://cbdcrew.org/varieties/cbd-therapy/ Asi bych volil tenhle model ale pokud cesky zakony rikaji, ze je povolene mnozstvi 0.3 THC a tohle ma 0.35, tak nevim jestli je to brany jeste jako legalni. Nejaky zkusenosti nekdo s timhle modelem co se ty legislativy?
Ahoj, no píšou tam, že průměrně to má dokonce 0,5 %THC. Minimální hranice je 0,3 %, pokud vím dobře.
No já to stejně vidím tak, že u našich vysadím (možná ani to) technické na semínka, ať kolem toho nemaj řeči a ať mamča může chroupat. A někde out dám pár kytek klasických a pár kytek s vyváženým obsahem CBD a THC a bude.