Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
představuji svůj první indoor a budu Vám moc vděčný, pokud mi jako indoor panicovi budete radit co a jak. Mám několikaleté zkušenosti s outdoorem a další info čerpám z groweru, knihy od Mr.Josého a známých. Vím že automaty nejsou ideální pro indoor, ale jedu to poprvé a ani neznám řezníka, co by měl řízky .
KYTKY
7x auto MAZAR - DUTCH PASSION
6x auto THINKDIFFERENT- DUTCH PASSION
3x auto OG KUSH - HUMBOLD
STAN
-zakoupeno od jugoslávské mafie , zde jsme udělal první chybu a koupil použité zboží - vše bylo už trošku jetý.
rozměry: 1x1x2m
výbojka: OSRAM Plantastar 400W HPS -nová
stínidlo, předřadník a odtah: typ netuším, ale pravděpodobně zakoupeno jako set z growshopu.
klipsový ventilátor: CLIPFAN, průměr 15cm
zvhlčovač: Hyundai HUM 282, výkon 100-315ml/hod
16x květináč 6,5l
hlína: PLAGRON Growmix 50L, s perlitem
Sázel jsem 22.2. do vaty a po naklíčení rovnou do zeminy. Po 36 hodinách všechny semena naklíčili, ale po přesazení, se jedno semínko zastavilo ( Mazar).
Holkám svítím od přesazení 18/6 a chci to jet až do konce. Snažím se přes den držet teplotu 28°C a vlhkost 70-80%, ale mám trošku problém se zvlhčovačem, neb sem koupil asi moc malý a nestíhám ho doplňovat.
Až uvidíš první chloupky tak poprvé zahnoj TNT 50ml do té doby jen 50ml root a jak začnou kvict tak každou zálivku Bloom nehnoj při růstu automaty líp kvetou v growmixu ten je víc přehnojení tak by jim nic neměli chybět v růstu jo ještě si primum phospor plus a boost oboje hesi když jim dáš sucho v květů tak se máš na co těšit ještě žalovat až vyschnre květináč tříd vše ať se dar
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Díky za tipy..určité vyzkousim...
Otázka 1.: Jak vysoko umístit lampu, když jsou kytky takhle male?ted mám 110cm a kytky se trošku vytahujou
Otazka 2: kdy zapojit odtah? Zatím mám pustrnej jen vetrak
Diky
Metr je ideál postupem času snižovat v květů co nejnižší ruku u vrcholku bys měl vydržet minutu bez pálení odtah hned i malé kostky potřebují vyměnit ikysliik dodat co 2 PS to je dobře že se tahají za světlem aspoň budou veci
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Původní příspěvek od jauvajs Díky za tipy..určité vyzkousim...
Otázka 1.: Jak vysoko umístit lampu, když jsou kytky takhle male?ted mám 110cm a kytky se trošku vytahujou
Otazka 2: kdy zapojit odtah? Zatím mám pustrnej jen vetrak
Diky
1) 30cm max nad vršky
2) odtah mám zaplý v době růstu i květu. Jen na růstu na noc vypínám a na květu jede nonstop jen když zhasne lampa ze 400m3/hod přepnu na 220m3/hod
Kdo pěstuje,ten legalizuje a
nepodporujte narko byznys tak jako já Ať Vám to krásně roste.
Dej to klidně níž, 40 - 50 cm, něčím bych je zakril třeba urizni dno s pet lahve tak 15 20 cm a udělej jakoby pařniček, jen nezapomeň občas vyvetrat,. Jinak jedu taky automaty, tak držím palec ať se ti to podaří dotáhnout do zdarneho konce GL.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si
poradí sám a hlupák stejně
neposlechne.“
– Mark Twain
Jo k tomu odtahu,, já zapinam zhruba po 14 dnech od vykliceni, ale záleží jaké mám teploty, podzim, zima, jaro, to de ze začátku bez odtahu , léto nikoli. U toho tvyho 4kila by to chtělo termostat s regulací, třebas tohle. http://www.hobbygrow.cz/p/gse-digit...ru-a-hystereze/ a máš vystarano.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si
poradí sám a hlupák stejně
neposlechne.“
– Mark Twain
Odtah sem v rustu vypl kvuli vlhkosti, ze by nerostli sem si ted nevsiml.to same pacháč dávam az v kvetu, jinak o zabalim do igelitu aby neporochazel vzduch, takze si myslim ze vydrzi delsi dobu.
tak po 14 dnech se daří kytkám fakt dobře a nabíraj postupně sílu. Světlo sem snížil na 0,5m a hnojím pouze HESI root complex. Už začínaj i trošku smrdět, takže do týdne zapínám pacháč.
Poprosím o radu,
na listech několika kytek, se dělají takové světlé tečky, takže holkám asi něco chybí nebo že by popálení či přehnojení ??Hnojím jen kořenákem a ničím jiným - nevíte, co to může být a případně jak to řešit?
Snažím se držet stálou teplotu a vlhkost mezi 70-80%
Napadlo mě, jestli to neni nedostatek živin z toho substrátu. Kupoval sem ho někde 4/2016 a měl ho skoro rok v garáži.