Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim pestitele lecitele i dalsi uzivatele teto zazracne bylinky sem tu novej a tak bych chtel vsem poprat peknou urodu a i tem co vyrabi masti a jine leciva a pomahaji lidem diky
Ahoj Všichni, dík za přijetí, pěstuju a kouřím už přes 20 let ;-) ale tady jsem nový, tak berte trochu ohled a pokud něco poseru, nebo neposeru, tak mi klidně napiš, že su debil, ale hlavne proč a co s tím. Předem dík a ať Vám to roste
Ahoj všem, moc děkuji za přijetí do komunity, taky přeji všem skvělou úrodu ;-) P.S. začínám pro vlastní potřebu tudíž na kolotoč s boxem 60x60x150. Už teď mi grower hoodně pomohl a to jsem ještě nezačal prakticky :-D takže díky všem ze tu píšete opradu je to prospěšný. Palec nahoru.
Původní příspěvek od Snoopik Ahoj všem, moc děkuji za přijetí do komunity, taky přeji všem skvělou úrodu ;-) P.S. začínám pro vlastní potřebu tudíž na kolotoč s boxem 60x60x150. Už teď mi grower hoodně pomohl a to jsem ještě nezačal prakticky :-D takže díky všem ze tu píšete opradu je to prospěšný. Palec nahoru.
Vítej, v galerii mikro-indoor najdeš hodně inspirace pro stan tvých rozměrů -> Galerie Mikropěstování.
Kdyby cokoliv, dej vědět...
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-