Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Pozdrav! Kontrola sestavy, pár otázek.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ToTiVyjde
Nový Člen

Karma uživatele ToTiVyjde - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2018
Příspěvků: 3  

Pozdrav! Kontrola sestavy, pár otázek. Příspěvek č. 1

Zdravím Vás,

jsem tu nový a chtěl bych trochu představit jak sebe, tak i svoji sestavu. Po x letech jsem se rozhodl i já o svůj první indoor. Vzhledem k tomu, že se mi naskytne konečně samostatné bydlení, a že jsem byl fascinován pěstem již delší dobu... tak není o čem.

SETUP:
-Darkstreet 60x60x150
-250W HPS Osram Plantastar (růst i květ) + předřadník, Mám i 400W (Zdá se mi moc v tak malém prostoru co se týká teploty apod.)
-Ventilátor 150VKO - 298m3/h, 90Pa
-Ventilátor Garden highpro Clip 15cm/15W 2 rychlosti
-Stínidlo nějaké klasické hammer (nejsem si jistý modelem)

+ mám nedodělané hnojiva Plagron - TerraGrow, TerraBloom, Green sensation.
Zbytečky (Purezym, Sugaroyal)

Nutno dokoupit:
edit: -Samozřejmě ph metr (zkusím z aliexpress, hodně lidí tu říkalo že funguje slušně) -
Hodiny
Teploměr/Vlhkoměr
Pacháč - Toť otázka, jaký? - měl by stačit nějaký klasický např. Prima Klima filtr ECO K2600mini - 240 m3/h - 125mm. Případnou radu ušetřit uvítám.
Samozřejmosti jako - ventilační potrubí, květináče, vaničky apod...
Substrát v otázkách.

Chci do boxu hodit 4 holky, model ještě nevím, určitě bych chtěl sehnat řízky, takže podle toho co bude. (začínat chci od Prosince)

Pár otázek:
1. Chci sehnat řízky, je možné je pak přesadit do směsi Plagron growmix s perlitem (doporučení)? Případně jak velké květináče byste doporučili.

2. Chtěl bych rostlinky roztahat do prostoru přes síť, nechce se mi moc do výšky. Myslíte, že se výsledek dostaví? Každá kytka bude mit cca 30x30cm prostoru. (stačí?) Jestli se to vyplatí. Zároveň nechci sázet pouze na 1 nebo 2 kytky, které bych potahal, když jsem začátečník a nechěl bych to posr...Doporučení?

3. Chci pěstovat v malém bytě, resp. kde bude box budu i spát. Místnost do L cca 30m2. Pokoj od výlezu z bytu odděluje předsíň. Máte zkušenosti? Nezbláznim se tam z toho?

Budu rád za jakékoliv odpovědi. Díky moc

Naposledy upravil ToTiVyjde 17-10-2018 v 13:01 PM

Old Post 17-10-2018 v 12:49 PM
ToTiVyjde je offline   Profil uživatele ToTiVyjde   Find more posts by ToTiVyjde   Foto galerie člena ToTiVyjde   Click here to Send ToTiVyjde a Private Message   Add ToTiVyjde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Registrován: Oct 2016
Příspěvků: 1298  

Příspěvek č. 2

Ahoj, ještě nedávno jsem jel 60*60 s 250w, nechce se mi psát rady, spíš koukni ke mně do vlákna - http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 😉

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 17-10-2018 v 13:18 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krouhis
Stálý Člen

Karma uživatele Krouhis - 54% Pěstitelská

Registrován: Aug 2018
Příspěvků: 68  

Příspěvek č. 3

1) spíš bych ti doporučil lightmix s perlitem než growmix (předhnojený medium)
2) úplně v poho 4ks na tenhle prostor jsou cajk
3) vyzkoušej uvidiš

Old Post 18-10-2018 v 12:30 PM
Krouhis je offline   Profil uživatele Krouhis   Find more posts by Krouhis   Foto galerie člena Krouhis   Click here to Send Krouhis a Private Message   Add Krouhis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ToTiVyjde
Nový Člen

Karma uživatele ToTiVyjde - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2018
Příspěvků: 3  

Příspěvek č. 4

Borci, diky za reakce. Hodne jsem si ted na groweru nacetl a konecne vse zacinam chapat.

Kazdopadne nekde jsem docetl, ze kapacita (m³/h) pachace musi byt vyssi nez prutok (m³/h) ventilatoru. Zda se mi to celkem logicke, aby to ventilator netahal rychleji, nez je treba a nepronikaly nezadouci pachy. Nicmene co jsem koukal na sestavy lidi, tak maji klidne nizsi kapacitu pachace. Ma nekdo zkusenost?

U me VKO150, 298m³/h, 90PA, na muj box 60x60x150 docela silne (asi?). Chtel bych radu od nekoho kdo jel pachac u stejneho ventilatoru a nejlip i podobny prostor. Existuji redukce na tento ventilator pro uzsi prumer? Vice pachacu je k sehnani se 100mm, 125mm prumerem.

Diky moc za jakekoliv reakce.

Old Post 21-10-2018 v 01:00 AM
ToTiVyjde je offline   Profil uživatele ToTiVyjde   Find more posts by ToTiVyjde   Foto galerie člena ToTiVyjde   Click here to Send ToTiVyjde a Private Message   Add ToTiVyjde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 5

Ahoj, menšia kapacita pácháča nie je problem ale kvôli väčšiemu podtlaku počítaj s mierne vyššou hlasitosťou. Redukcie sa dajú zohnať- pozri akýkoľvek eShop so vzduchotechnikou.

Inak byť tebou porozmýšľam o LED svetle, ktoré je stmievatelné, je to dobrá investícia, hlavne ak budeš chcieť pestovať aj v lete.

Old Post 21-10-2018 v 06:52 AM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4684180 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív