Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim tak jsem tady se svým čtvrtým indoorem :-)
Osazenstvo je 16xMedicine man Mr.nice klon
Stan je dark room 120x120x200
Květináče 6,5l
Hlína plagron grow mix
Světlo 600w super Red
Hnojivo květ plagron terra bloom a grotek monster bloom
Já třeba po zkušenostech pojedu na prostor 150x80cm (na m2 podobně jak ty) příště jen 8 kytek, protože méně je někdy více a ať svítim jak svítim, tak vždy prosvítim jen vršky a spodní části těch velkých palic jsou nedozrálý, vzdušný a malý. A navíc, jak je to namrskaný, světlo nepronikne dolu ani trochu a ještě ke všemu si stíní paldy mezi sebou... Viděl jsem výsledky 400W hydra, kde byly jen 4 kytky a je to jiný kafe. Respektive g/w, takže pohoda, ale mně se ještě g/w nepovedl... Je to možná trošku těžší v hlíně, ale chci to dokázat (a nemít minule špatný geny, i bych to udělal :P ) Proto sleduju a případně se nechám inspirovat pro příště (i když kdoví kdy to bude) a zajímá mě, jak dopadne tvých 16 kytek v relativně malých květináčích
Což o to velký, ale bude to tam pěkně hustý a to doslova Bude to tam namačkaný jako při SCROGu, tak jsem zvědavý, jak se to vyvrbí a jak se s tim popereš