Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj pánové co se věnujete outdoor pěstování. Co doporučíte dát výnosneho ale zaroveň chutného na out sezónu 2017? Ptám se protože moc neveřím popisu od seedbanek kde treba u SC se uvadi az 1200g na kytku :-D Vím o Mandarine ktera dělá cca 500g na kytku, poradíte neco podobného?
Naposledy upravil Kalashnikova 21-02-2017 v 20:39 PM
Mě se po loňském roce velice osvědčila odrůda Critical Cheese od Dinafem. Opravdu veliké keře a výnos byl přes 1000giga Sklízeno první týden v říjnu bez plísně a luxusní pokouřeníčko. Chuť i stav nad moje očekávání ! 9/10bodů odemě pro tuhle odrůdu.
Zdar, ja plánujem tento rok Big Bud XXL ... na stránkách je všade písané že výnos cez 1kg tak som hodne zvedavý keby sa mi podarí na jednej spraviť aspoň 500g tak budem nad mieru spokojný