Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus , mohol si ísť horizontalne s tou lampou , ta skrin je ako vyfachčena na dva kery jak lusk , jak sa mi zda je to ta menšia cfl , proto , nevviem ako to máš v pláne a pre kolko rastliniek , jo mne ta teplota neklesla pod 30 stupnov , v noci to bolo 22 a od rana stupala az dovecera na 30-32 stupnov , zvlhcovacku som nepotrebovl kvetinac kompletne preliaty vodou a takto to slo hladko kukni na moj nedokonceny thread kuli polkúm , tákže budu sledovat ...
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
Upravil jsem Bednu, Teplota v bedně 26,9 Stupne, Vlhkost 40% Podle mě Super.
1,Přemístil jsem Bednu od Radiatoru na nové místo.
2,Nahoře jsem vyřezal Otvor a dal tam Fan na odvod nahromaděného teplého vzduchu z CFL.
3,Vlhkoměr umístil dovnitř.
4,Přesměrování Fanů aby tahaly vzduch dovnitř ze stran, a nahoru odfuk ven.
5,Odstranil žluté listy a ted se uvidí jak se bude dařit v těchto nových podmínkách.
6,Vytvořil pasivní otvor vpravo nahoře.