Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Několik sezón bylo ukončeno s větším nebo menším úspěchem,ale hlavní věcí je že to pomáhá – alespoň v mém samoléčebném procesu.
Kdo zde sledoval moje prvopočátky až do těchto dní, tak ví že tyto kytičky pěstuji výhradně pro svoji léčbu. Paličky nekouřím protože jsem nekuřák, ale vše zpracovávám na konopné alkoholové kapky (slabá variace Fénixových kapek),konopnou mast a konopný olej.
Pro nedostatek času jsem měl v příspěvcích delší pauzu, ale jak jsem sliboval, tak tady teď postupně přidám zkrácený letošní počin s automatem a ne příliš úspěšné letošní kolečko, kde jsem musel konečnou sklizeň zachraňovat na hulváta ....
Jelikož se jedná o AF ,tak jsem vypustil předpěstovávání ne skříni a začal jsem přímo od klíčení k sázení přímo na mém osvědčeném balkoně …
.... jestli po zátahu na growshopy a úbytkem kupujícich, nebo z jiných důvodů mezi nebem a zemí (možná i míma zukama), ale letošní doručené AF semínka se nějak nevyvedla ..... dal jsem klíčit 1.6.2016 a už tady se projevili nějaké mimozemské aktivity - z 10ti semínek se podařilo naklíčit pouze ČTYŘI !!! , no a tak jsem urgentně objednával klasicky moji osvědčenou sadu feminizovaných JACKů , abych si zabezpečil nutnou gramáž do příští sadby 2017 ....
1.8.2016 pověsit zde foto klíčení a růstu matečních lístků s přesazením je zřejmě zbytečné, ale takto se začali nafukovat paličky za dlouhých slunečních dnů červenec-srpen ...
Odmlka byla dlouhá ale mám radost z opětovných balkónových počinů :-)
Jen bych se rád zeptal - to nevyklíčily ty bomby nebo jack? A zkusil jsi to oživit peroxidem, když to s vodou nedaly?
To Mard a ostatní příznivci pěstu .... předešlá odmlka byla trochu delší a neplánovaně nastává znovu (ze zdravotních důvodů) ... nemůžu se volně pohybovat a jsem v pořadí na kardiooperaci , tak snad se to doktorům povede .... Vždy s úsměvem ....
Zdarec ,no nedopadlo to jak bych chtěl - chřipková nákaza ! a dostal jsem navíc 3 dny před operací zápal plic , tak jsem jim podepsal reverz a léčím se prozatím doma ve své posteli a hlavně na domácí stravě, dají mi pak druhý termín, dík za podporu a přání .....
... takto vypadá nemocniční porce pro dospělého pacienta , to nemuseli špinit velký talíř, stačil by aj dezertní , ha ha ....