Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Světlo : 125 w CFL na růst, 150 soda na květ
Květináče : 6,5l
Médium : kokos s trichodermou
Hnojiva : Jungle in da Box
Osazenstvo : 4x Girl scout cookies
Přítah a odtah řeším pc větráčkama
Zasadil jsem asi 20. srpna do jiffy tablet.
Zatím všechno v pořádku, jedna je malinko zpožděná.
Všechny jsem zaštípnul nad 3tím patrem.
Ty listy jsou otlačené od dveří skříně, mají tam málo místa :-D
Zatím nevím jestli budu dělat nějakou síť nebo nechám volně jenom s kolínkama, to by jste mi mohli poradit ... :-D
Ahoj, tak ať se ti daří. Koukám, že už ti tam vesele kralujou smutnice, jak vidim podle lepových desek, ostatně to byl vždycky problém kokosu. Ale to bude v normě. Jinak se mi to líbí, budu sledovat a zrovna dneska jsem narazil v jednom foru na problémy s listy atd... a viděl sem tam ty přelitý kytky až hrůza, takže taky chválim za to přiměřené zalévání, to je vidět, že si ten jeden pěst už udělal. Jednou jsem četl názor, že chuť z kokosu je opravdu výtečná. Já osobně snim mám špatné zkušenosti, právě kvůli smutnicím. V pokojovém a zahradnickém substrátu je nemam vůbec. ale chválim a jsem rád, že je tady další téma a set. Ahoj a držim palce S.
Kam si dal ty fotky, co tu byly před chvílí???
Dobře, už je vidim...Jo kdyby jsi náhodou postrádal teploměr a vlhkoměr, tak ho máš zarostlej pod kytkama:-) (viz. příspěvek č.5 )
Smutnice tam zatím nemám, ta deska je tam od minulého kola a ani tehdy tam nebyly, je tam jen pár nějakých můr nebo čeho :-D tak jsem tam nechal tu desku, ať kdyžtak vím jestli se tam něco pohybuje..
Cau, vypada to pekne, budu sledovat Od jake seedbany jsou seminka?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Semínka by měly být z CZECH SEED BANK ,nevím, oni i přeprodávájí z jiných bank a z jakých to už tam napsané nemají, takže dohledat původ je takřka nemožné si myslím...
prolito tak 80%tním doporučeným dávkováním od Junglu, všechno OK, jen ty nižší teploty budou problém. Klesá to v noci i k 12 °C. Musím vymyslet nějaké přitápění. nějaké tipy?
Asi to zkusím držet v rovině kolínkama, na síť kašlu, jsou docela tvárné zatím.
Tu teplotu nehroť (pokud nemáš nějaké jednoduché řešení), není to sice ideál, ale jediný negativní důsledek bude ten, že ti porostou pomaleji
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
čau, kytky zhruba 40 dní na růstu, velikost kolem 25-30 centimetrů.
Do týdne bych chtěl přepínat, a moje otázka zní : Jel někdo GSC už? Jak moc zhruba vyletěly nahoru?
Objednaná výbojka GIB Flower Spectre 150W HPS, trochu dražší sice, chtěl jsem philips pia plus, ale nemohl jsem najít shop kde by měli zároveň i předřadník, tak jsem sáhnul po tomhle.
Co myslíte? už je čas na přepnutí, nebo to ještě zkusit trochu roztahat do stran?
Dobrý večer, šoupnu si tu UP, stejně se tu dívá jen pár lidí, je to bída to mikro ... :-D vyrostly tak 10-15 cm, dneska jsem trochu prostříhal spodky. 12 dní na květové periodě, zatím se nic kromě růstu neděje, nejspíš ten stres z chládku udělal svoje, ale v pohodě, nikam se neženu, je to pro radost a ne na nějaké závody v rychlosti :-D
Hnojil jsem naposled růstovým poměrem JiDB, další zálivka bude květová.
Teploty 21 - 28°C
Vlhkost 40 - 70 % zhruba...
PH 5,9-6,1 jak kdy mě ujede ruka :-D