Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Osobní zásady
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Orichi
Nový Člen

Karma uživatele Orichi - 12% PěstitelskáKarma uživatele Orichi - 12% Pěstitelská

Registrován: Jun 2009
Příspěvků: 14  

Nápad Osobní zásady Příspěvek č. 1

Zkoušel jsem hledat podobné téma, ale našel jsem pouze Nepsana pravidla pri kourení, morální kodex hulice (což je spíš o tom jak přistupovat k druhým) a pak ještě Etika outgrowera (Což je zase spíš o tom jak přistupovat k okolí a k přírodě).

To co bych rád nadhodil by mělo být o tom jak přistupovat k sobě. A zároveň se vás zeptat jestli něco podobného v sobě nosíte, ač třeba vědomě nezformulované. Nebo zda jste si vědomě nastavili nějaké osobní hranice ?

Pro příklad uvedu takovej svůj osobní kodex, který se na mě navalil postupem časů a je vlastně takovou reakcí na stavy se kterýma jsem se setkával.

a) Míra - Mám pocit, že čím hulím déle, tím míň mi i stačí. Takže tahle část je o tom pochopit svojí míru, včetně toho co od stavu očekávám. Jedna věc je odrovnat se a pak vytuhnout někde u filmu, druhá věc je když chcete být člověk společensky a i jinak aktivní.

b) Bludiště - Nikdy nekouřím dalšího dokud nevyprchal ten předchozí a to až do úplného konce, kdy nabude všední mysl. Je to rituálnost která když je dodržena, člověk tolik neztrácí paměť a nedostává se do paranoidních ani negativních psychóz, apod. může si udržovat nadhled a plánovitost. (Při vyprchání to občas může být pocit podobný, jakoby jste doteď byli v bludišti a právě jste vylezli ven, zatím co pokud zapálíte znovu, aniž by jste předchozí bludiště ukončili, stává se bludiště mnohem obtížnější a hůř se z něj pak dostává tak, aby se neprojevili žádné negativní dopady.) Pokud se i tak dostavili negativní dopady, je chyba u bodu a)

c) Hydratace - Nekuř to krátce po kávě, dbej na dostatek tekutin, stejně tak po čemkoliv co dehydruje je nutné pít k tomu, aby jsi se ve stavu pak nemusel zabývat zbytečností, které se dá předejít. K nedodržení se pak vážou stavy nepříjemného sucha, nejenom v ústní dutině, ale tak nějak na všech ostatních částech těla kde se nachází nějaká sliznice. Z projevů to jsou třeba pálení očí a horší viditelnost, špatná výslovnost, u některých lidí třeba kuňkání , zhoršené dýchání, atd. Jednoduše zbytečné se nechat připravovat o komfort.

Pokud není dodržen bod b) ztrácí většinou smysl i bod c) protože po více raketkách, je o dost horší udržet si hydratovanost.

Pivní dodatek) Co se týče kombinace s pivem, v dnešní době se snažím podobným kombům spíš nenadbíhat, ale když je to jednou za čas,
což může být i dvakrát za víkend a pak půl roku nic , jinak na mých 85kg váhy mám vysledované ideální 2-3 piva a ďžoš. Bez ohledu
na druh, samozřejmě s vyskilleným bodem a). Dokážu si pak udržet bdělou mysl i schopnost komunikace.

Tabákový dodatek) Když tabák kouřit tak s mírou, a to hlavně co se síly šluků týče, netahat to z plných plic jak žilku. V klídku po malých
doušcích. A informační perlička na závěr, ještě lepší než tabák kouřit, tak je teda určitě výluh z mapacha.

Old Post 17-09-2016 v 21:19 PM
Orichi je offline   Profil uživatele Orichi   Find more posts by Orichi   Foto galerie člena Orichi   Click here to Send Orichi a Private Message   Add Orichi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2840660 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív