Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potreboval bych radu, z niceho nic mi zacaly umirat kytky, ktery rostly fakt pekne, aniz bych nejak zasahoval, tj. vubec jsem nehnojil, jen v suchu zalival. Soused rikal, ze jsou napadeny, ale fakt poznam prd, tak bych vas rad pozadal o radu. Jakoukoliv otazku ci vyfoceny detail hned zodpovim, vyfotim.
Vypadá to jako postříkaný roundupem... Možná by to mohla být nějaká půdní plíseň (použij previcur ale bojím se že je pozdě) ale je divný že to sejmulo všechny najednou...
Kluci dikes za rady, kytky uz chciply, jedna nakonec prezila. Vcera jsem videl kocoura jak mocil ke stonku jedny kytky, tak jestli to nahodou nebude tim.
Sousedi jsou v pohode, ale kdo vi.. Pristi rok to fouknu jinam a nejak to znepristupnim i tem proradnejm kockam.
A v baraku bydlim jen se svou pritelkyni, ty to je burt.