Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkouseli ste mentolowy tabak do jointu??? ....zkuste a uwidite.... a nezapomente napsat jaky to je??? me to docela smakuje............sak uwidite...........
zkouseli jste si zapalit jointa jak mrkev a jit po namesti s klidnou dusi?
A jestli se vas chlupati zeptaji...... jo jo ja vim to je nelegalni a proto to likviduju horenim prave jak se ma:-D
nebo si vzit snorchl....... nahore ho nacpat.. zapalit a vtahovat vzduch zatimco jste pod vodou a pozorujete rybicky?....
ps> samozrejme ze vyfukujete nosem........ nejlepsi potapeni co jsem kdy zazil
(samozrejme bez brejli abyste mohli vyfukovat nosem)
Tim: Ehm, chrm, ahem......no dobrý. To s tim špekem dělam jenom v parcích, ale zásadně ne před bengama, protože to jsou vymaštěncí (jak který).
Hulení a potápění - jak chceš vyfukovat nosem, když ho máš zacpanej plastikem z brejlí
To další:
No comment
mentolový cígo trošku zruší tu výbornou marihuanovou chuť,dělalo se mi z toho špatně .ale nemá se dát na rady ,protože jenom ty uvidíš jestli ti to bude chutnat..
Nazdarek,kašparek.Je mou poviností se představit.Tady Los Miros.Taky sem začal pěstitelskou ééru.Tag su zvědavej jaký TO bude.Už mne nebaví jen utracet,ato u mé ,,Spotřeby,,je vic než malé.Tagse Tady zatim mněěěěěějte Zdraví Vás Los Miros
ja obcas koutim mentolovy westky ale nema to zadnou jinou chut v brku - je to stejny jako jiny cigo ...necim mentolovym je napustenej jen ten filtr myslel sem ze je to tak i u jinejch mentolek