Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěstitelé léto se blíží a já se rozhodl založit thread svým skromným pěstem letos pojedu krom balkonu i taky na místečku v lese
snad se poštěstí a nikdo to nepodělá už jsme tam natahaly svou vlastní hlínu kompostovou + černozem a taky jsem tam dal nějaké kobylince
genetika:
od známého ze Španělska jeho vlastní genetika La Abuela 2ks fem
A SHIVA 2 KS fem z grow shopu la abuela ve španelsku už to vyklíčilo tak jsem to zasadil do univerzl substratu tak čekám až to vyleze
ještě přibudou asi nějake řezy ale známý má toho hodně takže nejspíš to budou jenom nonamy ze semen
Ahoj, letos chci jet taky pár kytek na balkoně. akorád je na východ a slunce tam svítí tak do 13-14:00. Jak hodně svítí slunce tobě? A myslíš že to má u mě cenu sázet? Jinak ti přeji velkou úrodu a budu taky sledovat!
Urcite to ma cenu kamarad to ma taky tak a udela si vzdy malicke bonzaie ;-) co se tyce pokracovani tk jsem to spackal a kyticky nezalil kdyz to chudinky nejvic potrebovaly jedna chudera se mi dokonce zlomila proto se priste vYvaruju protahnutym stonkum
a podle me to je hlinou... nevypada zrovna nejlip a je v ni spousta bordelu. Kup aspon neco na pokojovky a presad to kdyz uz ne poradnej substrat s perlitem. Na fotkach predtim v tech malejch kvetnicich byly sice vytahly stonky (z nedostatku svetla), ale vypadaly zdrave.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
kolem kytek dej lidské vlasy, moč, propocený hadr apod... ještě pomáhá zavěsit na strom pytel jako strašák Jinak hluboko v lese s tím mám celkem problémy ze 3 kytek co jsem tam měl mi zůstala už jen 1 a ta je okousaná a to měli při přesazení už kolem 30CM.
Na menší určitě udělat ještě kolem kytky kruh z pilin a popřípadě polít olejem