Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud to není úplná hloupost zajímalo by mě jestli někdo zkoušel pěstovat pod zdrojem celospektrálního světla (tzv. zdravé světlo, simulátor slunce, fullspectre light, ...), jeho cílem je být co nejblíž slunečnímu světlu, tak mě napadlo, že by nemusel být špatnej nápad ho využít pro pěstování. Dá se koupit buď jako lampička, stropní svítidlo, trubicová zářivka, úsporka,... nejvíc mě zaujaly plošný zdroje světla, deska třeba 20x20 s výkonem 110 W. Má s tím někdo zkušenosti?
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.
Ahoj, zkušenost mám s tímto světlem nulovou, ale bohužel mi to přijde zbytečné, protože kytky používají jen určitou část světelného spektra, určitě už jsi někdy viděl graf využití různých vlnových délek
ok, jenom že ne vždycky je všechno prozkoumaný, třeba některý části nevyužívají ale líbí se jim to:-) Hudbu taky nezpracujou a přitom je prokázaný že líp rostou když jim zpíváme
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.